Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Introduksjon

Kelley School tilbyr en topp business opplæring fokusert på å veilede deg mot din egen sanne suksess.

På Kelley School of Business, er vi i virksomheten for å skape karriere momentum. Våre studenter har talentet til å lykkes, ydmykheten til å vokse og utholdenhet til å fortsette. Den ånden kombinert med en utdanning som bare eliten Kelley School kan levere, resulterer i kandidater med kunnskap og ferdigheter som trengs for å møte nye utfordringer, for å gjøre positive endringer mulig og å bidra til deres organisasjoner fra dag ett.

Våre fakultet medlemmer krever, og få det beste ut av våre studenter. Kelley studenter lærer å kjøre resultater. Denne kvaliteten gjenspeiles i vår eksepsjonelle akademiske læreplan, omdømmet til våre karriereutdannelser og vår globale posisjon som toppskole.


Designet for dagens travle fagfolk, gir Kelley online grader deg muligheter mens du forfølger dine karrieremål.


Kelleys strenge læreplan tilbys i et fleksibelt, interaktivt format som fungerer for travle fagfolk som ønsker å tjene en MBA eller online MS grad.

Hvert aspekt av Kelley Direct er designet med dagens travle profesjonelle i tankene, fra å tilby den ultimate fleksibiliteten i planlegging og gradutførelse, til hvordan våre kurs blir levert. Vårt dedikerte fakultet og velprøvd teknologiplattform, sammen med Kelley Connect Weks i hjemmet og muligheter for global nedsenking, sikrer at du vil være fullt engasjert med professorer, klassekamerater og verden - både i et virtuelt klasserom og personlig.

Steder

  • USA Online, USA

Spørsmål