Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Introduksjon

Kelley School tilbyr en topp business opplæring fokusert på å veilede deg mot din egen sanne suksess.

På Kelley School of Business, er vi i virksomheten for å skape karriere momentum. Våre studenter har talentet til å lykkes, ydmykheten til å vokse og utholdenhet til å fortsette. Den ånden kombinert med en utdanning som bare eliten Kelley School kan levere, resulterer i kandidater med kunnskap og ferdigheter som trengs for å møte nye utfordringer, for å gjøre positive endringer mulig og å bidra til deres organisasjoner fra dag ett.

Våre fakultet medlemmer krever, og få det beste ut av våre studenter. Kelley studenter lærer å kjøre resultater. Denne kvaliteten gjenspeiles i vår eksepsjonelle akademiske læreplan, omdømmet til våre karriereutdannelser og vår globale posisjon som toppskole.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Designet for dagens travle fagfolk, gir Kelley online grader deg muligheter mens du forfølger dine karrieremål.


Kelleys strenge læreplan tilbys i et fleksibelt, interaktivt format som fungerer for travle fagfolk som ønsker å tjene en MBA eller online MS grad.

Hvert aspekt av Kelley Direct er designet med dagens travle profesjonelle i tankene, fra å tilby den ultimate fleksibiliteten i planlegging og gradutførelse, til hvordan våre kurs blir levert. Vårt dedikerte fakultet og velprøvd teknologiplattform, sammen med Kelley Connect Weks i hjemmet og muligheter for global nedsenking, sikrer at du vil være fullt engasjert med professorer, klassekamerater og verden - både i et virtuelt klasserom og personlig.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Steder

  • USA Online

    USA Online, USA

Spørsmål