Keystone logo
Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Introduksjon

Hvorfor JWMI

Jack Welch MBA er som alle andre prestisjetunge MBA -er. Og likevel er det som ingen andre.

Lær av Jack Welch, administrerende direktør for CEOs vinnende prinsipper.

Mens andre skoler studerer store bedriftsledere, ble vår bygd av en. På Jack Welch Management Institute har studentene en unik mulighet til å lære av JWMI eksperter på praksis, noen av dagens mest innflytelsesrike ledere, hvorav mange ble veiledet direkte fra Jack. Jacks vinnende og velprøvde filosofi om lederutvikling, personalledelse og mer er vevd gjennom alle deler av programmet.

Hvert kurs er bygget av Jack og et team av anerkjente forretningslærere fra hele verden, og er utviklet for å oppnå de best mulige studentresultatene. Vår siste JWMI Graduate Survey1 -data avslørte:

 • 98% av alumni vurderte sin samlede erfaring med programmet Godt eller Utmerket
 • 98% av alumni vil anbefale programmet til andre
 • 92% av alumni sa at deres tillit som leder har vokst

JWMI -studenter går ut av programmet med supercharged lederegenskaper. Det er denne suksessformelen som stadig utfordrer deg og dine klassekamerater med rikt, relevant innhold-slik at du kan delta i en aktuell debatt om nye forretningsnyheter og holde pulsen med verdensøkonomien.

JWMI er umiskjennelig.

Studenten er vår kunde

De beste virksomhetene er sentrert om kundene, og vi mener at handelshøyskoler bør drives på samme måte.

På JWMI vi å levere den høyeste verdien til studentene våre. Vi er stolte over å være rangert som nummer 1 i Tilfredshet med evne til å umiddelbart bruke det du lærer på jobben din og i villighet til å anbefale programmet av Poets & Quants.

Og akkurat som andre flotte virksomheter som fokuserer på kundene sine, holder vi oss ansvarlige ved å kartlegge studenttilfredshet og gjennomføre endringer i programmet basert på disse resultatene. Vår Net Promoter Score (NPS) er gjennomsnittlig over 80, noe som stemmer overens med de beste kundeserviceorganisasjonene, inkludert Southwest og Apple, og utfører de fleste MBA-utdanningsprogrammer som rapporterer en gjennomsnittlig NPS på bare 27.

Studer med toppsjefer

For å være best må du lære av de beste. JWMI kurs inneholder eksklusive video-keynotes fra Jack Welch og over tre dusin C-suite-ledere fra verdens beste selskaper, inkludert Berkshire Hathaway, Netflix, Medtronic, Walgreen's, Boeing, McDonald's og mange andre globale organisasjoner. Forelesningsseriene Experts of Practice lar studentene lære utprøvde JWMI og forretningspraksis og er eksklusive for JWMI.

Lær på mandag. Søk på tirsdag.

Gjør en umiddelbar innvirkning på karrieren din. Programmet vårt er drevet av innsikt løftet fra forretningens frontlinjer; våre kraftige online MBA -kurs er designet for å få umiddelbar innvirkning på arbeidet ditt. Rangert som nr. 1 i Tilfredshet med muligheten til å bruke det du lærer på jobben din, får du grunnleggende på viktige områder som drift, markedsføring og finans. I tillegg lærer du å rekruttere, ansette og motivere de beste menneskene, lage vinnende strategier, øke produktiviteten, bygge kultur og lede team til topp ytelse. Mange studenter ser raske resultater og en lukrativ avkastning på investeringen fra disse programmene. Mer enn 2 av 3 studenter får en kampanje eller høyning mens de er i programmet.

Toppnivå fakultet

Lidenskapelige ledere fra noen av de beste selskapene i verden vil hjelpe deg med å oppnå ditt faglige potensial. JWMI fakultet er valgt for sin lidenskap for å engasjere, utfordre og begeistre studenter som deg hver dag i det elektroniske klasserommet.

Og deres merittliste for fortreffelighet er uten sidestykke av andre utdanningsinstitusjoner. Basert på tilbakemeldinger fra våre alumner som en del av Poets & Quants, Beste online MBA -programmer fra 2021 rangeringsprosess, ble vi også kåret:

 • #1 i professorenes generelle kvalitet
 • #1 i mulighetene til å skape gode forbindelser med fakultetet

Maksimal fleksibilitet

Få fart på karrieren din uten å forlate din nåværende jobb. Vårt fleksible, interaktive 100% online kursformat er rangert som nr. 2 i fleksibilitet og nr. 1 i tilfredshet med den asynkrone læringsopplevelsen fra Poets & Quants2. Læreplanen ble bygget for å la deg tjene graden din på timeplanen, uansett hvor du er i livet og karrieren din.

JWMI pensum er bygd for arbeidende fagfolk som deg; 99% av studentmassen vår er aktivt ansatt mens de er i programmet. Læreplanen vår er designet for mobile og nettbrett, slik at du kan fullføre kursene dine hvor som helst. Det er ingen faste forelesningstider. Logg inn og fullfør arbeidet opptil tre uker i forveien for å imøtekomme forretningsreiser og familieforpliktelser.

Pålitelig og akkreditert

JWMI er stolte over å ha to pålitelige utdanningsstempler. Vi er programmatisk akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). I tillegg er JWMI en del av Strayer University som er regionalt akkreditert av Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) (3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. 267.284.5000), som er en av de seks regionale akkrediteringsorganene i de forente stater. Kommisjonen er et institusjonelt akkrediteringsbyrå som er anerkjent av USAs utdanningssekretær og Council for Higher Education Accreditation.

Rangeringer

Jack Welch Management Institute er anerkjent som et ledende MBA-program av velrespekterte medier. Disse prestasjonene viser JWMI sterke rykte for fortreffelighet.

Statistikk

JWMI

Muligheten til å lære av medstudenter er en integrert del av ethvert MBA-program.

JWMI har en mangfoldig studentpopulasjon av mennesker over hele verden som elsker forretninger og er sultne på å vokse som ledere. I vårt nettbaserte miljø har du en unik mulighet til å dele ideer med ledere, teamledere, gründere og individuelle bidragsytere på tvers av mange bransjer og geografier, og i ulike stadier av karrieren.

 • 1900+ påmeldte studenter og 2400+ alumner
 • Matrikulere fra 47 stater og 68 land
 • 51 % kvinner, 49 % menn
 • Gjennomsnittsalder: 40
 • Gjennomsnittlig års erfaring: 15
 • 18 % internasjonalt

Kilde: JWMI studentprofildata fra vinteren 2021

De jobber i noen av de beste selskapene

 • Amazon
 • Microsoft
 • Fedex
 • Coca Cola
 • Nielsen
 • Medtronic
 • Wells Fargo
 • Verizon

  Stipend og finansiering

  Måter å ha råd til din MBA

  Undervisningshjelp

  Mange selskaper tilbyr undervisningshjelp eller refusjon for å betale for MBA-utdanningen din.

  Finansiell støtte

  Det er en rekke stipender og lån tilgjengelig for kvalifiserte studenter gjennom føderal økonomisk støtte.

  Stipend

  JWMI tilbyr stipend fra $1,000 til $23,100. I tillegg til vilkårene nedenfor, må studentene oppfylle andre kvalifikasjons- og opptakskrav.

  Dekanens stipend:

  Åpent for innbyggere i USA med en lavere GPA på 3,25 eller høyere som har tatt GMAT eller GRE i løpet av de siste fem årene og scoret henholdsvis 530 eller høyere eller 310 eller høyere.

  Internasjonalt lederstipend:

  Åpent for ikke-amerikanske innbyggere som oppfyller visse utvalgte kvalifikasjonskrav.

  John F. Welch-stipend:

  Tilgjengelig for studenter som oppfyller minst ett av følgende kriterier:

  • 7+ års ledererfaring
  • Opptjent en lavere GPA på 3,25 eller høyere
  • Har tidligere gjennomført en mastergrad
  • Nyutdannede fra Strayer University

  Veteranstipend:

  Åpent for alle kvalifiserte amerikanske veteraner. Stipendet brukes før noen VA-utdanningsfordel blir brukt.

  Andre stipend:

  Spør en opptaksansvarlig om andre stipend som kan være aktuelle.

  Studentuttalelser

  Steder

  Steder
  • Herndon

   2303 Dulles Station Blvd, 20171, Herndon

   • twitter
   • facebook
   • youtube
   • instagram

  Spørsmål