Master of Science i Food Safety Regulation
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Online USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
1 - 5 år
Tempo
Deltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Master of Science i Food Safety Regulation er utformet for å gi studentene en forståelse av de juridiske og regulatoriske kompleksitetene i matproduksjon, merking og distribusjon. Programmet skal gi studentene den kunnskapen som kreves for bedrifter og organisasjoner som vokser, behandler, distribuerer eller selger mat og drikkevarer, samtidig som de overholder føderale og statlige forskrifter for produksjon, distribusjon og kommersialisering av matvarer.
Etter fullføring av Master of Science i Food Safety Regulation, skal studentene:
- Demonstrere en mestring av tekniske og kritiske tenkemåter i mattsikkerhetsreguleringsinnlegg og vedtekter
- Utforme, utvikle og implementere lovgivningsinnlegg for matvaresikkerhet
- Analyser og vurder matvaresikkerhetsforskrifter, forskrifter, veiledningsdokumenter og innleveringer.
Studentene må fullføre alt faglig arbeid i en mastergrad eller sertifikatprogram innen fem år.
Femårsperioden beregnes fra begynnelsen av første kurs som teller mot graden (inkludert tid brukt på kontinuerlig innmelding). Kontinuerlig innmelding stopper ikke eller forlenger tidsbegrensningskravet. Denne fristen inkluderer noen kurs tatt på en annen Johns Hopkins skole / divisjon som er godkjent for å telle mot graden eller sertifikatet. Om nødvendig kan studentene fra programkomiteen forlange en forlengelse av tiden for å fullføre sitt program utover femårsbegrensningen.
Hvis en forlengelse gis, vil den bli formidlet i et brev, og femårsgrensen økes med tiden som er inkludert i forlengelsen. En forlengelse kan gis for et semester opp til et helt år, og i sjeldne tilfeller i to år.