Keystone logo
© Will Kirk
Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Johns Hopkins University

Introduksjon

Johns Hopkins University, grunnlagt i 1876 og rangert som syvende blant nasjonale universiteter i 2022 av US News and World Report, er et forskningsuniversitet på toppnivå med campusplasseringer i Baltimore, Maryland og Washington, DC, dedikert til jakten på kunnskap og forpliktet til å dyrke alle studenters kapasitet for livslang læring, fremmer Johns Hopkins uavhengig og original forskning og streber etter å bringe fordelene ved oppdagelse til verden. Divisjonen Johns Hopkins University Advanced Academic Programs tilbyr profesjonelle graduate- og graduate-sertifikatprogrammer for voksne som søker fleksibilitet, karriereutvikling og personlig berikelse.

Opptak

JHU AAP generelle opptakskrav

Opptakskravene varierer avhengig av hvilket program du søker på. For mer spesifikk informasjon om programmet du er interessert i, vennligst kontakt oss eller les den aktuelle programsiden. Imidlertid inkluderer universitetsomfattende opptakskriterier følgende:

 • Bachelorgrad fra en regionalt akkreditert amerikansk høyskole eller universitet (eller nåværende påmelding i siste semester av lavere studier). AAPs Post-Master-sertifikater krever også fullføring av en mastergrad eller tilsvarende.
 • Søkere som har mottatt sin bachelorgrad i et land utenfor USA, må gi en kurs-for-kurs legitimasjonsevaluering og TOEFL- eller IELTS-poengsum hvis engelsk ikke er deres første språk.
 • Minimum GPA på 3,0 på en 4,0 skala. Å oppfylle minimumskravet for GPA garanterer ikke opptak.

Steder

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

 • Washington

  555 Pennsylvania Avenue NW, Washington, DC, 20001, Washington

  Spørsmål