Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Introduksjon

John Jay Online er stedet å koble seg til en grad, sertifikat og fagutviklingsprogrammer ved John Jay College fra hvor som helst i verden. Hvis du er interessert i å fortsette utdannelsen din eller fremme karrieren din, har vi online-programmer som kan dekke dine behov og interesser. Vi forstår at det å komme tilbake til skolen er en viktig beslutning, og å komme tilbake til skolen "online" kan også være nytt for deg. John Jays Online-teammedlemmer vil alltid være tilgjengelige via telefon eller e-post for å hjelpe deg med din beslutning. Vi vil være der for å svare på spørsmålene dine og veilede deg gjennom søknadsprosessen og videre.

Enten du følger en høyere grad eller ønsker å fremme karrieren din gjennom profesjonelle studier, bør du vurdere programmer som tilbys på John Jay Online. Vårt eksemplariske rykte innen strafferett, offentlig administrasjon, sikkerhetsledelse, hjemlandssikkerhet, etterforskende psykologi, moderne politiarbeid og politimyndighet vil gi deg en utdannelse som er banebrytende, smart og overbevisende. Våre studentstøttetjenester og påmeldingsstøtteteam, sammen med vår rimelige undervisning, vil gi deg muligheten til å studere ved en topp institusjon for sosial rettferdighet. Gjør en forskjell. Tjen en grad fra John Jay College of Criminal Justice ved City University of New York og vær blant et globalt alumni-nettverk med over 60 000 kandidater fra John Jay College som jobber for rettferdighet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Spørsmål