Keystone logo
© Eva Dang
Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Introduksjon

Unicaf har inngått samarbeid med Liverpool John Moores University for å tilby en rekke kurs.

Om Liverpool John Moores University

I dag, med et levende samfunn på over 23 000 studenter fra over 100 land over hele verden, 2400 ansatte og 250 graders kurs, er Liverpool John Moores University et av de største, mest dynamiske og fremtidsrettede universitetene i Storbritannia. Som institusjon er vi uforskammet ambisiøse - for våre studenter, våre ansatte og det bredere globale samfunnet. Vi gjennomgår en renessanse ettersom styrken i undervisningen og forskningen vår fortsetter å overgå selv våre egne høye forventninger. Vi var en av de høyeste klatrerne nasjonalt i 2014 Research Excellence Framework, som vurderer kvaliteten på forskningen i Storbritannia.

Om samarbeidet med Unicaf

Partnerskapet mellom Liverpool John Moores University og Unicaf samler ressursene og evnene til begge organisasjonene for å tilby innovative læringsløsninger og programmer som leveres helt online etter behovene til et bredt spekter av fagpersoner.

Unicaf er et av de mest sjenerøse stipendprogrammene som er tilgjengelige. Programmet støtter studenter som er hjemmehørende i Afrika og gir muligheter for studier mot de elektroniske programmene som tilbys i samarbeid med Liverpool John Moores University til en mye lavere pris.

Det primære målet for Unicaf Stipendprogram er å gjøre utdanning rimelig for studenter som bor i underbetjente regioner og å gi dem muligheter til å forfølge avanserte akademiske studier og å oppnå internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner.

Programmer som tilbys gjennom partnerskapet leveres med et internasjonalt perspektiv med sikte på å sikre at studentene er forberedt på sysselsetting på det globale markedet og får avkastning på utdanningsinvesteringene sine. Unicaf, som online leveringspartner for Liverpool John Moores University, gjør universitetets programmer tilgjengelige online ved å tilby et topp moderne e-læringsmiljø, supplert med sterk vekt på studentnivå på flere nivåer.

Partnerne har lang erfaring med å tilby kvalitet, innovativ undervisning og læring og tilby kontinuerlig faglig utvikling.

Liverpool John Moores University er ansvarlig for den akademiske kvaliteten på programmene og tildeler gradene. For mer informasjon, besøk nettstedet Liverpool John Moores University.

Unicaf er den globale leveringspartneren til Liverpool John Moores University, Storbritannia, ansvarlig for rekruttering, opptak, innmelding og støtte av online-elever til universitetspriser godkjent for distanse online levering. Etter vellykket gjennomføring vil kandidater motta en Liverpool John Moores University-pris.

 • Vår visjon
  • Vi er en ambisiøs og fremtidsrettet institusjon som utfordrer konvensjonen og tror lidenskapelig på konseptet 'One University' - et samfunn som jobber sammen for å oppnå felles student-sentrerte mål innenfor en klar strategi.
  • Vår visjon er å bli anerkjent som et moderne borgeruniversitet som leverer løsninger på utfordringene i det 21. århundre.
 • Våre verdier
 • Transformation
 • Vi tror på utdanningens kraft til å drive transformasjon på tvers av sosiale, kulturelle og økonomiske grenser.
 • Innovasjon
 • Vi er innovative og progressive med en gründerånd; vi tenker kreativt på nye måter å gjøre ting på.
 • Fortreffelighet
 • Vi streber etter de høyeste standardene i alt vi gjør.
 • Samarbeid
 • Vi tror at vi kan oppnå sterke og varige resultater ved å samarbeide i partnerskap
 • Ledelse
 • Vi tror på å lede an, utfordre stevne og banebrytende.
 • Samfunnet
 • Vi tror på kraften til å dele kompetanse, og på mennesker som kommer sammen med et felles formål.

Nettopplevelse

Nettbasert læring har revolusjonert høyere utdanning på grunn av de mange fordelene det gir. Som nettstudent er du i stand til å lære i ditt eget tempo og tid, til en mye lavere pris.

Men å studere for graden din på nettet kan også reise noen spørsmål og bekymringer. Det er en ny og ukjent opplevelse, så det er naturlig å være usikker på hva du kan forvente og hvordan prosessen vil utfolde seg.

Mens studentrådgiveren din vil lede deg gjennom hele prosessen på forhånd og vil være der for å støtte deg hvert trinn på veien fra den første kontakten til oppgradering, tilbyr vi også følgende korte høydepunkter som en introduksjon til Online Learning Experience.

Høydepunktene ved online læring

Klassene dine vil foregå i et online miljø. Du kan logge på når som helst når det passer deg. Når du er online, kommuniserer du med instruktørene og medstudentene dine, les tildelte tekster, får tilgang til digitalt materiale, legger ut oppgaver og kommenterer andre studenters oppgaver. Mens du må logge på minst to separate dager hver uke, vil du selvfølgelig ha stor nytte av regelmessig og hyppigere oppmøte.

Din online kursopplevelse vil finne sted på et avansert læringsstyringssystem designet for å legge til rette for den optimale læringsopplevelsen for studenter. I tillegg til den pedagogiske plattformen du vil bruke til å kommunisere med lærere og medstudenter, har du også tilgang til e-lærebøker som gir deg muligheten til å markere, kommentere, lage bokmerker, søke, laste ned og selvvurdere.

Hver modul er nøye planlagt for å samsvare med en forventning om dybden og bredden av studiet som kreves for å oppnå en pris på et gitt nivå. I samsvar med internasjonale avtaler uttrykkes hver tildeling som et antall studiepoeng for å gjøre prestasjonen transportabel og gjennomsiktig for fremtidige arbeidsgivere og andre institusjoner for høyere utdanning. Ved planlegging av læringsaktivitetene i hvert program er det en forventning om at den gjennomsnittlige studenten vil bruke omtrent ti timer total studietid for å oppnå 1 studiepoeng (denne tilnærmingen inkluderer alt forarbeid, lesing, skriving, vurderingsoppgaver, tid brukt på kommunikasjon i diskusjonsfora eller delta på virtuelle seminarer og workshops). Som et eksempel kan en kandidat som deltar i en 20 studiepoeng modul som varer åtte uker forventes å bruke et gjennomsnitt på 25 timer studietid hver uke (200 timer totalt) for å oppnå læringsutbyttet av modulen og fullføre vurderingene . Selv om det ikke er noen hard og rask regel om dette (for eksempel vil hver kandidat ha en unik profil når det gjelder tiden det vil ta dem å lese og forstå læringsmateriell, eller fullføre skriftlig arbeid), kan følgende liste over oppgaver hjelpe deg til å forstå tidsforpliktelsen som er nødvendig for å fullføre programmet ditt:

I en typisk modul kreves det at kandidatene hver uke skal:

 • Planlegg studietiden i henhold til den ugentlige aktivitetsplanen som er angitt i modulen og veiledet av instruktøren
 • Les case-study og bakgrunnsmateriell fra e-bøker og andre kilder
 • Delta i diskusjonsfora, lese bidrag, komme med bidrag og svare på spesielle spørsmål
 • Forbered formative oppgaver som er satt opp (legg for eksempel et utkast til svar på et spørsmål for tilbakemelding)
 • Forbered skriftlige oppgaver og send dem inn innen en frist for formell merking og tilbakemelding (dette er vanligvis ikke en ukentlig oppgave, men kan være nødvendig, normalt på slutten av en modul)
 • Reflekter over læringen din og tilbakemeld erfaringen din om modulen til instruktører og jevnaldrende gruppe
 • I likhet med et klasserom på campus, vil læringserfaringen på nettet omfatte omfattende deltakelse og samhandling med fakulteter og medstudenter. Du vil også bruke nettforumet for å kommunisere med rådgivere, undervisningsassistenter og instruksjonsspesialister.

Når du har fullført graden din, vil du være kvalifisert til å delta på en av to årlige konfirmasjonsseremonier ved Liverpool John Moores University.

Modulsekvenser begynner flere ganger per år basert på etterspørsel, så du har muligheten til å melde deg på og begynne på studiet ved mer enn en anledning gjennom året, og gir deg fleksibiliteten som ikke ofte finnes i de fleste ansikt til ansikt-programmer.

Du tar en modul om gangen. Denne avanserte læringsmetoden designet for voksne lar deg konsentrere hele fokuset ditt på det ene fagområdet før du går videre til det neste, samtidig som du også kan tjene graden din i en akselerert tidsramme.

Graden du tjener vil ha samme verdi, aksept og troverdighet som enhver tilsvarende grad som er tjent i et tradisjonelt campusmiljø.

Statistikk

 • 23 000 studenter fra over 100 land over hele verden
 • 2400 ansatte
 • 250-graders kurs

  Stipend og finansiering

  Unicaf Scholarship Program

  Steder

  • Liverpool

   Liverpool John Moores University Kingsway House 2nd Floor, Hatton Garden , L3 2AJ, Liverpool

   Spørsmål