Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Jagaad Academy

Jagaad Academy

Jagaad Academy

Introduksjon

Jagaad Academy er en online, global bootcamp som tilbyr deltids, fullstendig praktiske live online kurs i front-end og back-end utvikling. Jagaad Academy fokuserer på å undervise i de mest etterspurte teknologistablene og på å utvikle et tankesett som inkluderer teamarbeid, problemløsning, lederskap, effektiv kommunikasjon, tilpasningsevne og mye mer.

Bootcampen for frontendutvikling dekker en rekke emner, inkludert HTML, CSS, JavaScript, React, Next.js, Redux, SCSS, TypeScript, Git, Figma og responsiv webdesign. Back End Development Bootcamp dekker emner som PHP, objektorientert programmering, rammeverk, relasjonsdatabaser, Git og webtjenester. Gjennom hele kurset vil studentene bygge applikasjoner på serversiden for å legge til porteføljene sine.

Jagaad Academy ønsker hjertelig velkommen til både nykommere og enkeltpersoner med tidligere erfaring med koding. Opptaksprosedyren gjennomføres via en guidet online påmeldingsprosess, som omfatter en logisk og teknisk egnethetsquiz, en engelsk ferdighetstest og et valgfritt HR-intervju.

Jagaad Academy tilbyr omfattende karrieretjenester til studentene sine, inkludert 1:1 hard-skill coaching, personlig karrierecoaching og nettverksmuligheter for å forberede studentene på utfordringer i bransjen. Jagaad Academy tilbyr en rekke betalingsalternativer, inkludert forhåndsbetaling, avdragsordninger og betaling etter kurset, for å imøtekomme dine behov. Er du klar til å kickstarte din karriere i teknologibransjen? I tillegg til å være et standard nettkurs, tilbyr Jagaad Academy verdifull støtte i å lage din portefølje og CV, og sikrer at du starter karrieren på rett spor. For ytterligere detaljer, besøk vår nettside.

Studentuttalelser

Spørsmål