Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Introduksjon

Hva vi gjør annerledes

IU International University of Applied Sciences tilbyr kvalitetsprogrammer for bachelor-, master- og MBA-grader med en helt ny tilnærming. Vi har etablert campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre fulle programmer online for fjernundervisning. Den siste utviklingen i historien vår: Kvalifiserte studenter kan kombinere både nettstudier og studier på campus og bytte mellom de to. På denne måten setter vi studentene i stand til å utvikle seg på et personlig og faglig nivå og bidra til å fremme karrieren gjennom fremtidsrettede, fleksible studier.

Finn ut mer om IU.

Vårt oppdrag

Det som driver oss er det som driver deg: Vi designer programmene og kursene våre for å være så fleksible og innovative som mulig – uten å ofre kvaliteten. Vi leverer spesialkompetanse og nyskapende læremateriell, samt fokuserer på utmerkede studenttjenester og profesjonell rådgivning. Våre programmer er preget av effektiv overføring av fagspesifikk kunnskap og myke ferdigheter for å forberede nyutdannede for det internasjonale næringslivet.

IU: Innrettet til kravene fra det globale markedet

Å studere ved IU gjør karrierer i et globalt miljø mulig, og vi ønsker studenter fra hele verden velkommen. Vi forbereder deg på din internasjonale karriere med internasjonalt relevant utdanningsinnhold og legger stor vekt på å gi deg et internasjonalt perspektiv for både generelle ledelsesmoduler og fagspesifikt innhold. Vi formidler vår internasjonale tankegang i alt vi gjør for å forberede neste generasjon av fagfolk for global virksomhet.

94 % av våre nyutdannede finner jobb i løpet av de tre første månedene etter endt utdanning, og etter to år har gjennomsnittlig 80 % lederansvar. Disse utmerkede resultatene er basert på at vi i tillegg til å undervise i faglig kompetanse, fokuserer på å trene sosial og interkulturell kompetanse. IU er stolt av sine nyutdannede og de imponerende karrierene de har bygget.

  • Akkreditert og anerkjent over hele verden: Løft karrieren din med en europeisk grad
  • Rimelige grader: Få et stipend på opptil 75%
  • Fleksible betalingsalternativer: Stressfritt og enkelt!
158151_lsbu-xsmall

To grader, dobbel fordel

IU International University of Applied Sciences (IU) har inngått samarbeid med London South Bank University for å gi deg sjansen til å få graden din validert av to institusjoner. Når du velger dette alternativet, vil du oppgradere fra IU med både en tysk grad og en britisk grad, noe som gir deg et stort karriereløft!

Denne muligheten kommer uten ekstra studiekurs eller reiser

Gratis webinar og spørsmål og svar

Nettseminar: Studer online med IU 15:00–15:45 (CEST)

Rangeringer

Akkrediteringer, rangeringer og medlemskap

Akkreditert.

IU International University of Applied Sciences har mottatt systemakkreditering fra EQAR, FIBAA, German Accreditation Council, German Council of Science and Humanities og WES Canada. Dette betyr at kurs, fakultet og undervisningsmateriell samsvarer med de strenge standardene som er satt for dem, og at de nå kan akkreditere sine egne programmer.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma Study Pathway.

IU er den første nettbaserte universitetspartneren til Cambridge Internationals videregående vitnemål Pathway. Ved å samarbeide med Cambridge tilbyr IU studentene en spesiell sjanse til å fullføre vitnemålet på videregående skole mens de studerer for en bachelorgrad. Siden de kreves for din bachelorgrad, er disse videregående diplomkursene gratis. Studiet Pathway er et unikt 12 måneders kurs med en 150-timers arbeidsmengde som du tar ved siden av bachelorkursene dine. Pathway avsluttes med en eksamen som kan tas på nytt et uendelig antall ganger.

Prisvinnende.

I den nåværende CHE-rangeringen (2020-2022) topper IU Business Administration-feltet i kategoriene "Generelle studiebetingelser", "Kontakt med forelesere", "Studieprogram som tilbys", "Eksamener", "Studieorganisasjon" og "Praktisk Orientering," vant totalt seks av 25 kategorier og oppnådde flere toppkategorirangeringer enn noen av de mer enn 300 institusjonene. IU fikk en 5-stjerners rangering for nettbasert læring og en poengsum på 99 av 100 i QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, noe som gjør det til det første tyske universitetet som mottok en slik rangering. Den ble også gitt FIBAA Premium Seal for Digital Excellence og har utmerket seg i 15 av 23 kriterier, inkludert kategorier som Future Orientation, Knowledge Management, Quality Assurance of Teaching, og beholde karakteren for de neste fem årene. Det er den eneste opplæringsleverandøren som får DtGVs Service Award 2022 fra German Society for Consumer Studies gitt at den har en dedikert akademisk stab og trente studiecoacher som sørger for at studentene får støtte gjennom hele studiet.

Tilkoblet.

IU er medlem av Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB og UNESCOs Global Education Coalition. Disse medlemskapene gir dem forbindelser til andre institusjoner, bedrifter og frivillige organisasjoner, i tillegg til toppnivåstudier og utviklingskurs for livslang læring. Ved å utnytte banebrytende teknologi, hjelper IU studenter i nød med å fortsette sin utdanning og forfølge livslang læring.

Steder

Steder
  • Bad Honnef

    Bad Honnef, Tyskland

    Spørsmål