Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Introduksjon

Hvorfor velge IU Online?

Ved IU International University of Applied Sciences, Tysklands største universitet, finner du et bredt utvalg av online gradsprogrammer, for bachelor-, master- eller MBA-studenter. Med over et tiår med erfaring fra nettstudier, tilbyr IU en unik nettcampus og støttesystemer, sammen med utmerket lærere, som alle jobber sammen for å tilby deg en læringsopplevelse av høy kvalitet – med maksimal fleksibilitet, helt online.

IU Online misjonserklæring

Vårt oppdrag? Din suksess. Våre studieprogrammer er bygget for å passe til timeplanen din og dine interesser, med et bredt utvalg av spesialiseringer som lar deg utvikle ferdigheter som matcher dine mål. Våre lærere og læremateriell er av høyeste kvalitet, med fokus på å utstyre deg med alle verktøyene du trenger for en vellykket karriere i den internasjonale forretningsverden. Vi tilbyr et støttenettverk som tilbyr all hjelp du trenger, hvert trinn på veien. Og vi gjør alt dette slik at du kan bygge den karrieren som passer deg best.

Bygg din internasjonale karriere med en IU-grad

Bli med over 60 000 studenter fra over 110 land, og studer i et virkelig globalt og internasjonalt tenkende miljø. Med en internasjonalt anerkjent grad fra IU, vil du ta det første skrittet mot å utvikle en vellykket internasjonal karriere og få alle verktøyene og kunnskapene for å hjelpe deg med å bli en ledende global profesjonell innen feltet du velger.

94 % av våre nyutdannede får en jobb innen tre måneder etter uteksaminering fra IU; i løpet av to år blir 80 % av våre nyutdannede forfremmet til lederroller. Disse tallene forteller deg at på IU gir vi deg ikke bare den teoretiske kunnskapen du trenger, men også de mellommenneskelige ferdighetene som vil hjelpe deg å utmerke deg. Suksessen til våre alumni er suksessen til IU.

Nøkkelord

 • Begynn å studere når du vil: ingen grunn til å vente på et semester for å starte.
 • Studer 100 % online, uansett hvor du er.
 • Ta eksamenene dine når du er klar. 24/7, 365 dager i året, fra hvor som helst i verden.
 • Å studere på nettet betyr ikke å studere alene: medstudentene, veilederne, professorene og studentrådgiverne er tilgjengelige når som helst, for spørsmål eller råd du trenger.
 • Med over 10 års erfaring med online studier, er programmene ved IU designet for å passe dine behov og hjelpe deg å lykkes.
 • Bli med over 100 000+ studenter i over 153+ land, og studer i et virkelig internasjonalt miljø.
 • Bygg ditt internasjonale nettverk fra første trinn, og posisjoner deg selv for suksess på global skala.
 • Hos IU er målet vårt å gi deg verktøyene du trenger for å bygge en vellykket karriere. Det er derfor 94 % av våre nyutdannede finner jobb innen 3 måneder etter endt utdanning.
 • Gradene våre er anerkjent og akkreditert globalt, noe som gir deg bedre sjanser til å lykkes på det internasjonale arbeidsmarkedet.
 • Vi tilbyr fleksible betalingsalternativer, for å passe enhver student. Du kan betale for studiene hver måned, eller på årsbasis.
 • Få en grad i et etterspurt yrke, og utvikler alle ferdighetene du trenger for å sikre din profesjonelle fremtid.

Øk karrieren din, få en dobbel grad

Med IU og LSBU (London South Bank University) dual degree-spor får du en unik mulighet - til å oppgradere med både et tysk og et britisk eksamensbevis, uten noen ekstra akademiske krav. Studieprogrammene ved IU og ved LSBU er koordinerte og derfor likeverdige med hverandre.

158151_lsbu-small.jpg

Start studiene ved IU, søk om ditt britiske sertifikat* og du vil automatisk bli tildelt en grad fra LSBU etter endt utdanning hvis alle studiekravene dine er oppfylt.

Send inn søknadsskjemaet ditt, ta kontakt med vårt Student Advisory Team og motta ditt britiske eksamensbevis etter at du har fullført eksamen fra IU.

Akkrediteringer og rangering

IU International University of Applied Sciences er anerkjent av Council of Sciences som et privat universitet, og alle studieprogrammene og gradene vi tilbyr for tiden er akkreditert av FIBBA eller Accreditation Council. I tillegg har vi blitt tildelt flere utmerkelser og fortreffelighet, og er vurdert som en utmerket tjenesteleverandør av flere eksterne rangeringsorganer. Du kan se listen over våre rangeringer og priser her.

Gratis webinar og spørsmål og svar

Webinar: Studer på nett med IU 18:00–19:00 (CEST)

Stipend og finansiering

Spar opptil 50 % – fordi du fortjener drømmekarrieren din!

Meld deg på et akkreditert nettstudieprogram og spar opptil 50 % på studieavgiftene dine. Med vår fullstendig nettbaserte studiecampus og digitale læringsverktøy tilbyr vi utdanning av topp kvalitet som er rimelig for alle.

 • Du kan starte når som helst i 2023
 • En adresse i EU kreves for å motta iPad
 • Denne rabatten er kun tilgjengelig for nettstudiemodellen. For informasjon om myStudies-rabatter, vennligst ta kontakt med vårt studierådgivningsteam

Rangeringer

Akkrediteringer, rangeringer og medlemskap

Akkreditert.

IU International University of Applied Sciences har mottatt systemakkreditering fra EQAR, FIBAA, German Accreditation Council, German Council of Science and Humanities og WES Canada. Dette betyr at kurs, fakultet og undervisningsmateriell samsvarer med de strenge standardene som er satt for dem, og at de nå kan akkreditere sine egne programmer.

Cambridge Assessment International Education / High School Diploma Study Pathway.

IU er den første nettbaserte universitetspartneren til Cambridge Internationals videregående vitnemål Pathway. Ved å samarbeide med Cambridge tilbyr IU studentene en spesiell sjanse til å fullføre vitnemålet på videregående skole mens de studerer for en bachelorgrad. Siden de kreves for din bachelorgrad, er disse videregående diplomkursene gratis. Studiet Pathway er et unikt 12 måneders kurs med en 150-timers arbeidsmengde som du tar ved siden av bachelorkursene dine. Pathway avsluttes med en eksamen som kan tas på nytt et uendelig antall ganger.

Prisvinnende.

I den nåværende CHE-rangeringen (2020-2022) topper IU Business Administration-feltet i kategoriene "Generelle studiebetingelser", "Kontakt med forelesere", "Studieprogram som tilbys", "Eksamener", "Studieorganisasjon" og "Praktisk Orientering," vant totalt seks av 25 kategorier og oppnådde flere toppkategorirangeringer enn noen av de mer enn 300 institusjonene. IU fikk en 5-stjerners rangering for nettbasert læring og en poengsum på 99 av 100 i QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, noe som gjør det til det første tyske universitetet som mottok en slik rangering. Den ble også gitt FIBAA Premium Seal for Digital Excellence og har utmerket seg i 15 av 23 kriterier, inkludert kategorier som Future Orientation, Knowledge Management, Quality Assurance of Teaching, og beholde karakteren for de neste fem årene. Det er den eneste opplæringsleverandøren som får DtGVs Service Award 2022 fra German Society for Consumer Studies gitt at den har en dedikert akademisk stab og trente studiecoacher som sørger for at studentene får støtte gjennom hele studiet.

Tilkoblet.

IU er medlem av Business Graduate's Association, Online Learning Consortium, AASCB og UNESCOs Global Education Coalition. Disse medlemskapene gir dem forbindelser til andre institusjoner, bedrifter og frivillige organisasjoner, i tillegg til toppnivåstudier og utviklingskurs for livslang læring. Ved å utnytte banebrytende teknologi, hjelper IU studenter i nød med å fortsette sin utdanning og forfølge livslang læring.

Studentuttalelser

Steder

Steder
 • Berlin

  Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Spørsmål