Keystone logo
ISPGAYA

ISPGAYA

ISPGAYA

Introduksjon

presentasjon

Opplæringsprosjekt

ISPGAYA har til hensikt å fremme den fulle utviklingen av elevers personlighet gjennom en integrert teknisk-vitenskapelig, sosiokulturell og menneskelig formasjon.

Basert på menneskelige verdier, gir ISPGAYA viktig betydning for person- og fellesskapsdimensjonen, trener elevene for ansvarlig frihet, åpenhet for fremtiden, fleksibilitet i forandring, solidaritet med den verden det er satt inn i, deltakende ansvar, respekt for ideene og samvittigheten til de andre og engasjementet i oppbyggingen av menneskelig broderskap.

ISPGAYA søker også å stimulere til dannelse, diffusjon av kultur og vitenskap gjennom CID - Forsknings- og utviklingssenteret, nemlig tidsskriftet Politécnica, bladet PEC - Psykologi, Utdanning og kultur og andre relevante vitenskapelige publikasjoner.

Presentert trening

ISPGAYA - Instituto Superior Politécnico Gaya, er et ISPGAYA polytechnisk institutt, opprettet av Samferdselsforetaket for Polytechnic Education (CEP), i 1990. ISPGAYA er strukturert i to høyere skoler, overlegne skolen for sosial og fellesskapsutvikling og overordnet skole for vitenskap og teknologi, og tilbyr høyere utdanning innen regnskap, ledelse, turisme og ulike tekniske spesialiteter.

Oppdrag og mål for institusjonen

ISPGAYA oppdrag er å trene fagfolk, kvalifisert med høyere faglig grad, med høyt utviklet kapasitet som gjør at de kan forstå vitenskapelig kunnskap, utvikle den og anvende den i sin daglige aktivitet, og sikre kvalitet og produktivitet til arbeidsgivere.

- Undervisningsevner

- Praktisk bruk av kunnskap

- Høy ansettelsesgrad

- Dags- og etterarbeidsprogram

- Sterk forbindelse med lokalsamfunnet

- Nærhet i lærer-student forhold

- Moderne infrastrukturer og laboratorier med dagens teknologi

- Utveksling og internasjonal mobilitetsprogrammer (Erasmus og Ibero-American Santander Grants)

Generelle mål for ISPGAYA

- sikre høy kvalitet på opplæringen

- Sikre strategier og teknikker som kan bidra til å øke nivået på skolesuksess

Sikre høye ansettelsesnivåer;

- Fremme mottak av utenlandske studenter og oppmuntre mobiliteten til ISPGAYA studenter;

- Presentere nye og innovative treningstilbud som reagerer på nye og diagnostiserte områder som nødvendig for regional og nasjonal utvikling

- Tiltrekke nye publikum - "trening uten grenser";

- Konsolidere og styrke lærerpersonalet, forbedre kvaliteten.

Steder

  • Av. dos Descobrimentos, 333 4400-103 Santa Marinha - V.N.Gaia GPS: N41.119680, W8.623498, , Vila Nova de Gaia

Spørsmål