Keystone logo
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Introduksjon

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona er en utdanningsinstitusjon spesialisert på fjernundervisningsprogrammer. Tverrfaglig karakter, lærer forskerutdanning i ulike discipliner innen områder som næringsliv, utdanning, psykologi, lov og sport, blant annet som en referanse i spanske nettbaserte treningssentre. Bevisst av de nyeste sosiale og markedstrender inkluderer ISEB i de fleste opplæringsprogrammer innholdet av Emotional Intelligence, Coaching, NLP og Corporate Social Responsibility, slik at fremtidige fagfolk kan utvikle sitt fulle potensial fra et sosialt ansvarlig perspektiv.

Med en helt fleksibel metode kan studentene velge startdato for treningsprogrammet og sammen med sin tilordnede veileder utforme en personlig studieplan slik at de kan studere i sitt eget tempo og dermed kunne kombinere sine studier med arbeidslivet. I tillegg, takket være vår 24/365 metode, vil studenten alltid ha en veileder tilgjengelig 7 dager i uken, 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

ISEB er et offisielt senter tilknyttet Universitetet i Isabel I, et av de viktigste spanske universitetene innen fjernundervisning, projisert innenfor det europeiske høyere utdanningsområdet, og som gir studiepoeng (europeisk kredittoverføringssystem) i alle treningsprogrammer , og dermed garanterer kvaliteten og homogeniteten.

Plassert som en av de beste fjernundervisningsinstitusjonene, er ISEB rangert fjerde i treningssentre i henhold til Financial Magazine, og har nylig mottatt EFQM-sertifikatet for kvaliteten på studiene.

Alle utdanningsprogrammene på skolen er ledsaget av ISEB English Program, et valgfritt og gratis engelskkurs som gir studentene mulighet til å skaffe seg de nødvendige språklige ferdighetene til å utvikle seg på den internasjonale arenaen.

Etter at studiet av masterstudiet og masterutviklingsprogrammet er fullført, mottar studenten en dobbel grad utstedt av ISEB godkjent og sertifisert av universitetet Isabel I:

  • Mastergrad, Postgraduate eller Executive Development Program
  • ISEB engelsk program

For å legge til rette for administrative prosedyrer, kan alle ikke-EU-studenter søke om Haag Apostille i alle grader mottatt, og gi den internasjonale gyldigheten av studiene.

Steder

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Spørsmål