Keystone logo
International Open University

International Open University

International Open University

Introduksjon

OM OSS

Grunnlegger og kansler: Dr. Bilal Philips

Student kropp: 284877 Den islamske Online University (IOU) er ideen om Dr. Bilal Philips, som så for seg en institusjon som ville tilby online, intensiv, lavere og høyere helt undervisning fritt.

Mission

"Making ekte islamsk kunnskap lett tilgjengelig for hele verden via Internett utelukkende for Guds glede er et edelt liv-mål og et oppdrag vel verdt å ofre alle ens energier og betyr for" (Dr. Bilal Philips, grunnlegger og kansler, Islamic Online University).

Den islamske Online University (IOU) har som mål å gi global tilgang til kvalitets lavere, høyere og høyere nivå utdanningsprogram for elever på nesten ingen kostnad. Dens oppgave er å ". Endre muslimske nasjonen og verdenssituasjonen gjennom riktig utdanning" Prinsippene som ligger til IOU er basert på er:

Kunnskap: Koranen og Sunnah

Gud sa: "Det er faktisk bare den kunnskapsrike blant sine tjenere som virkelig frykter Allah." (35:28) Den siste profeten fred og velsignelser fra Allah være med ham sa: "Søker kunnskap er obligatorisk på enhver muslim."

Accessibility

Den islamske Online Universitetet gir en gylden mulighet til å få tilgang til kvalitet lavere, høyere og høyere nivå kurs, hvor folk kan være, og når de måtte ønske, uten å måtte reise utenlands eller selv forlate rammen av sine hjem. Målet er å gjøre det mulig utdanning for alle, fra noe sted, når som helst.

Den siste profeten sa: "Hvis noen reiser på en vei på jakt etter kunnskap, vil Allah føre ham til å reise på en av veiene til Paradise».

Gunstig

Den IOU demonstrerer sin kontinuerlige forpliktelse til spredning av nyttig kunnskap ved å komme videre fra en helt gratis sertifikat og diplom nivå kurs til en undervisning gratis akkreditert bachelorgrad i ulike fagfelt og mastergrad. Og dermed gjør den høyere utdanningen lett overkommelig hele verden til fordel for enkeltpersoner, deres lokalsamfunn og menneskeheten generelt. Den gratis opplæring for alle elever gir lik tilgang til utdanning som få hadde råd til hvis de skulle delta på den tradisjonelle institusjoner for høyere utdanning over hele verden.

Gud sa: "Si: Er de som vet lik de som ikke vet?» (39: 9)

SAMFUNNET

Ingen student vil bli forhindret fra å studere ved Islamic Online Universitetet uavhengig av hans eller hennes religiøse, etniske eller sosiale bakgrunn. Den IOU bekrefter at dørene vil være åpen for alle, uavhengig av grensene som finnes i den virkelige verden. Det har allerede skapt et globalt fellesskap av over 180.000 studenter som ønsker islamsk kunnskap fra over 224 land.

Gud sa: "Samarbeide med hverandre i rettferdighet og fromhet ... "(5: 2)

islamsk etikk

Det er den grunnleggende tro på islamske Online universitetet at den muslimske læreren er vesensforskjellig fra en lærer som bare skjer for å være en muslim. Likeledes bør det muslimske student være tydelig forskjellig fra en student som så skjer for å være en muslim. Den IOU forventer at alle elever, lærere, ansatte, administratorer og frivillige til å fungere i sine respektive posisjoner og felt først og fremst som muslimer. Dette vil naturligvis medføre opprettholde de høyeste standarder for personlig integritet, ærlighet og ansvar.

The Last Profeten sa: "Gud elsker fra hver av dere som når han eller hun gjør arbeidet som er gjort i henhold til det beste av hans eller hennes evne."

Kvalitet og Application

Den islamske Online Universitetet er forpliktet til å gi en topp kvalitet online akademisk erfaring, passer i omfang og dybde, for å formidle den autentiske og praktisk islamsk kunnskap, mens på samme tid slik at sine studenter til å møte dagens utfordringer i det 21. århundre ved å tilby andre fagfelt som psykologi, utdanning eller finans. IOU vil vurdere og re-evaluere alle aspekter av sin faglige modellen på en kontinuerlig basis, og vil ikke bare oppfordre sine studenter til å studere flittig, men også understreke at de må strebe etter sitt ytterste for å sette kunnskapen ut i praksis.

Den siste profeten sa: "Den beste av dere er en som lærer Koranen og lærer det til andre.» Han sa også: "Den beste av dere er den mest gunstig for mennesker." The Last Profetens disippel, Ibn Mas "ood, sa:" Vi pleide å lære kunnskap og dens anvendelse sammen. "Imam Sufyaan ath-Thawree fortalte at som en ungdom, da han først begynte å følge undervisningen, hans mor rådet ham:" Hvis du skriver ned 10 ord og din tro blir bedre, sjekk selv. "

historie

Den islamske Online University (IOU) er ideen om Dr. Bilal Philips, som så for seg et høyere lærested som tilbyr intensive nett lavere og høyere programmer som er helt undervisning fritt.

IOU reise startet i 2007 med lanseringen av skole-gratis online diplom kurs i åpen campus. I 2010, etter bare tre år, den første skolefrie Bachelor of Arts (BA) Programmet ble også lansert. Universitetet har nå sju høyskoler som tilbyr akkreditert online grad programmene: College of Education, College of Islamic Economics, College of Banking & Finans, College of Psychology, College of islamske studier, College of Business Administration, College of Information Technology, og College of arabisk språk og lingvistikk. Sistnevnte som tilbyr offline kurs i Gambia, Somaliland og Guinea Bissau.In tillegg IOU er The Global Koranen Memorization Center tilbyr en unik mulighet for studenter over hele verden for å studere Koranen online.

Steder

  • Banjul

    Islamic Online University (Gambia) 21 Kanifing Mosque Road, P.O. Box 2340, Kanifing South, KMC, The Gambia, , Banjul

    Spørsmål