Basert i Christchurch, New Zealand, er vi forpliktet til å tilby profesjonell, utmerket teknologidrevet utdanning levert i et blandet læringsformat. Vi tilbyr akkrediterte kurs, samt en rekke bransjespesifikke, kulinariske kurs for junior og juniorkokk internasjonalt.
Blended learning blir undervist av bransjeledende kokkpedagoger og kombinerer personlig undervisning og online utdanning. Den blandede læringsmetoden er ekstremt fleksibel, noe som betyr at gjestfrihetsstudenter kan studere og jobbe samtidig.
Vi jobber tett med studentene våre for å tilby vårt unike karrierelaterte program, som for noen kursalternativer inkluderer et bransjeeksternskap, noe som sikrer at studentene får de nødvendige ferdighetene for å være trygge på et kommersielt kulinarisk miljø.
- Våre verdier
Fortreffelighet, integritet, innovasjon, empati, lidenskap og kreativitet
- Vårt formål
Tilby utmerket teknologi drevet matlaging.
- vår filosofi
International Culinary Studio er forpliktet til å tilby utmerket online kulinarisk utdanning, slik at studenter kan studere og arbeide, mens de fullfører en internasjonalt akkreditert kvalifikasjon, og dermed sikre dem kvalitetsstillinger på kjøkken rundt om i verden.
Vi er
Den ledende leverandøren av privat utdanning av akkrediterte internasjonale kulinariske kvalifikasjoner online til lokale eller internasjonale studenter.
Vår unike undervisningsfilosofi som omfatter en 360 graders hi-touch studentmodell bruker en moderne tilnærming for å sikre at studentene spiller en aktiv rolle i sin egen læringsopplevelse. Våre studenter blir undervist av bransjeledende kokkelærere, og får opplæring i verdensklasse ved hjelp av teknologi som kombinert med bransjeerfaring og tilgang til vårt International Alumni Network of Chefs sikrer at de er godt forberedt på en karriere innen kulinarisk hvor som helst.
Vi tilbyr et unikt og kreativt forretningsmiljø, slik at våre ansatte og studenter kan utvikle seg og vokse. Vi er opptatt av å bygge solide og varige relasjoner innen gjestfrihetsbransjen, og streber etter å hjelpe hver enkelt student med å skaffe seg passende arbeid eller nå sine personlige kulinariske drømmer og mål.
Hvorfor bør du studere med International Culinary Studio ?
- fleksibilitet
Studer på en fleksibel timeplan som passer din livsstil, jobb og familieforpliktelser
- gunstig
Ingen pendlingsutgifter og nettstudier er betydelig rimeligere
- Tilpassbar læring
Utvikler selvdisiplin, selvmotivasjon og bedre kommunikasjonsevner
- En på en undervisning
Personlig undervisning med en fullt akkreditert kokkelærer
- Anerkjent kvalifikasjon
Omfattende utvalg av globalt anerkjente akkrediterte kurs som tilbys
- Omfattende bibliotek
Tilgang til utmerket støttemateriale, inkludert en ordliste og en rekke oppskrifter som kan skrives ut
- Live videoklasser
Spillte inn live videoklasser for å se så mange ganger som nødvendig
- Tjen mens du lærer
Jobber du allerede? Karriereskifte? Bli kvalifisert mens du fortsatt er i jobb
- tilgjengelighet
Mye av kursinnholdet kan sees via en app når som helst, hvor som helst, på hvilken som helst enhet
- Digital merking
Ta prestasjonene dine globale med din elektroniske portefølje og digitale merke
- Læringsbarrierer?
Personlig veiledning og læringsmodell for studenter overvinner mange læringsvansker
- Real World Skills
Utdannet deg med ekte ferdigheter som vil hjelpe deg å lykkes på dagens konkurransedyktige arbeidsplass
Reis verden rundt med din globalt anerkjente digitale merkesertifisering for gjestfrihet og skille deg ut fra mengden
Culinary Karriere Pathway
Det er fire typer kokker innen de fleste profesjonelle kjøkken, som opererer innenfor en rangert eller hierarkisk struktur. De er:
- lærling eller trainee kokker, kjent som Commis Chefs
- seksjonskokker, kjent som Chefs de Partie eller Line Cooks
- Sous Chefs, som fungerer som nestkommanderende på kjøkkenet
- Chef/Executive Chefs, som er ansvarlig for administrasjonen av hele kjøkkenet og også er kjent som Chefs de Cuisine.
