Keystone logo
International Business Academy

International Business Academy

International Business Academy

Introduksjon

Om IBA

IBA International Business Academy utvikler og leverer høyere utdanningsprogrammer som fungerer i den virkelige verden. Vi er et av landets mest internasjonalt orienterte næringsakademier, med over 85 utenlandske partnerinstitusjoner over hele kloden.

fakta

IBA har:

  • 1.430 studenter på heltid
  • 3.200 deltidsstudenter

Vi tilbyr

IBA tilbyr høyere utdanningsprogrammer på AP, Professional Bachelor og Master nivåer, innenfor områder som økonomi, salg og markedsføring, kommunikasjon, teknologi og web, produksjon og ledelse, blant andre.

I tillegg tilbyr vi ulike videreutdanninger og korte kurs til forretningsfolk som trenger en oppgradering til ferdighetssettet, sammen med 6-ukers kurs for arbeidssøkere innen et bredt spekter av felt.

Utdanning som fungerer

Hos IBA brenner vi for å utvikle og levere utdanningsprogrammer som fungerer i den virkelige verden, og skape verdier for både selskaper og mennesker.

Innenfor programmene kombinerer vi teori med praktiske ferdigheter, basert på saker og prosjekter, i samarbeid med næringslivet - med praksisplasser som standard, eller basert på voksne studenters faste arbeidsdager i et selskap.

IBA setter også fokus på forskning, innovasjon og utvikling, i samarbeid med et bredt spekter av selskaper og partnerinstitusjoner, både i Danmark og i utlandet.

122329_fac.jpg

Den nye, moderne bygningen ligger rett nede ved elven og tilbyr studentene et flott studiemiljø.

partnere

IBA samarbeider med over 85 universiteter og institusjoner over hele verden, fra utenlandske eller fjerntliggende land som Kina, Sør-Korea, Brasil og Amerika, til europeiske land som England, Frankrike, Spania og Romania.

Vi er aktive medlemmer av Network of International Business Schools (NIBS). Studiereiser, student- og ansattutveksling, så vel som konferanser og utviklingsprosjekter, er alle organisert gjennom dette nettverket av internasjonale partnere. IBA-studenter deltar også i internasjonale casekonkurranser.

IBAs masterprogrammer er akkreditert av Leeds Beckett University og Coventry University. Mange av våre internasjonale partneruniversiteter tilbyr også IBA-studenter direkte tilgang til høyere utdanningsprogrammer.

IBA har Erasmus Charter. Individuelle studenter fra våre partnerinstitusjoner er derfor velkomne her som utvekslingsstudenter, akkurat som våre danske studenter har mange muligheter til å ta med en utenlandstur som en del av studiene.

122330_fac2.jpg

IBA i antall

Totalt har IBA rundt 4.700 studenter årlig - representert med 1500 heltidsstudenter, og 3.200 studenter på fagutviklingskursene.

Studenter kommer fra både inn- og utland og danner grunnlaget for et spennende, attraktivt og internasjonalt studentmiljø.

medarbeidere

IBA har rundt 120 fast ansatte og 80 frilanslærere og forelesere.

Steder

  • Kolding

    Havneparken 1, 6000, Kolding

Spørsmål