Keystone logo
© Carrianna Field
Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Instituto Artes Visuales

Introduksjon

Den Institute of Visual Arts Det er en privat institusjon som siden 1994 er dedikert til de spesialiserte områder av grafisk design, multimedia etablering, utvikling av kommunikasjon for web og bevegelig grafikk trening.

misjon

I forming studenten søker å kombinere den tekniske og konseptuelle kunnskap om ulike områder. Den teoretiske og praktiske metodikk tillater elevene å gå videre ved å utvikle øvelser som gjør assimilere teorien lært tidligere, og anta profesjonelle arbeidsprosesser.

Mål

Hovedformålet med dette senteret er:

  1. Trene studentene korrekt oppdatert i de disipliner relatert til grafisk design, motion graphics og webutvikling for kommunikasjon innhold.

Å trene studentene i utviklingen modus for faglig arbeid. Vår opplæring er basert på fremskritt i kunnskap om ulike områder gjennom implementering gjennom briefing. Øke kreativitet og utvikling av kunstneriske ferdigheter til studenten. Oppmuntre til personlig initiativ og nyskapende profesjonell holdning.

Disse målene er gjennomført i de ulike treningsprogrammer som tilbys av sentrum: Karriere i Visual Arts, Master of Arts og kommunikasjon, Master i grafisk design eller Master i Multimedia og Internett samt ulike faglige kurs i Grafisk Design, web Grafisk design, fotografering og digital video, typografisk design, Grafisk design, redaksjonell design, emballasje design ...

Steder

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

Spørsmål