Keystone logo
© Carrianna Field
INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global

Introduksjon

Hvem er vi

INISEG er et internasjonalt institutt for studier som ble født som et behov for å levere til sine fremtidige studenter all trening, studieinformasjon, aktiviteter og faglige muligheter som er utviklet innen Global Security.

Instituttet ble grunnlagt i januar 2017, under ledelse av Manuel González Folgado, en fremtredende profesjonell i sikkerhetsområdet, med svært viktige spesialiseringsstudier i sektoren, og er en viktig nyskapende referanse i nettbasert utdanningssystem i Spania, åpningsmuligheter for tilgang til profesjonell opplæring i mer enn 18 år i markedet og spiller for tiden rollen som president for Aucal Foundation og bedriftsjef for Aucal Business School.

Av denne grunn, og på grunn av viktigheten av å nå alle brukerne som ønsker å utvikle seg i denne sektoren, har Aucal og INISEG blitt sammen for å lage

mulig denne reelle muligheten til å tilby den beste kvaliteten på trening, tilgang til aktiviteter i området, tilgang til et komplett dokumentasjonssenter for sektoren og mulighet for kontinuitet i studier innen sikkerhet.

Etter 18 år som tilbyr nettbasert opplæring, er instituttet dannet for å krysse grenser av regionen og bli en reell referanse som en ledende institusjon innen global sikkerhet, samt i tverrfaglig analyse av problemstillinger av internasjonale studier som terrorisme Internasjonal, Bedrifts Cybersecurity, Kriminologi, Militærhistorie og Offentlig og Privat Sikkerhet.

The Aucal Foundation

Aucal Foundation er en utdanningsinstitusjon med en nyskapende karakter og bekymret for utviklingen av ny teknologi som brukes til den akademiske verden og opplæringsverdenen. Som et resultat av denne interessen ble Aucal-prosjektet kjent i Spania som handelsskole spesialisert i sikkerhetssektoren født. tilbyr utelukkende alle online, blandede og ansikt-til-ansiktskurs som tilbys av INISEG innen sitt brede spekter av kurs, og hvorfra studenter kan få tilgang til stipend, betalingsfordeler, bonuser og spesielle kampanjer gjennom denne prestisjefylte forretningsskolen , presentere for over 18 år siden i nettbasert utdanningsmarkedet i Spania, og med over 45000 studenter som allerede er utdannet og kvalifisert.

På samme måte deltar Aucal Foundation i eksterne prosjekter, hvor det fungerer som samarbeidspartner.

misjon

Vår oppgave er å trene fagfolk i fremtiden, svare på trening eller spesialisering behov som markedet krever til enhver tid for å utvide fagprofilen til fagfolk og deres arbeidskraft konkurranseevne.

verdier

Vi baserer vår aktivitet på innovasjon, og fremmer entreprenørånden. Vi overfører ikke bare kunnskap, men vi ønsker også å sette inn i våre elever profesjonelle ferdigheter slik at de kan få mest mulig ut av dem som eksperter.

kvalitet

På INISEG mener vi at det er viktig å undervise konsepter, men enda mer som de læres. Derfor tilbyr vi kvalitetsinformasjon basert på praktisk bruk og så dynamisk som mulig, slik at det er en effektiv og underholdende læring. .

Ett skritt videre

INISEG har andre viktige samarbeidspartnere som muliggjør utdanningsoppdraget som en organisasjon, og skaper et av de mest moderne digitale historiske dokumentasjonssentrene i sikkerhetsområdet som gjør det mulig for studenter og brukere generelt å ha viktige og relevante data på dette området.

Blant de seksjonene som brukerne finner på denne komplette nettsiden, kan vi nevne noen svært viktige sider som webinars, pedagogiske workshops, klasserom og frivillige aktiviteter satt inn i noen treningsprogrammer, generelle arrangementer, seminarer, digitale messer, viktigste opplæringsmesser i sektoren. mange publikasjoner som alltid vil bli oppdatert til fordel for alle interesserte.

Takket være sin bane og den permanente utvekslingen med studenter fra hele verden, starter INISEG med et nettverk av kontakter, allianser og viktige avtaler med ledende enheter i sektoren og

hvis mål er å gi størst mulig tilgang til studien som alle interesserte brukere vil oppnå.

INISEG definerer tre hovedhandlingslinjer:

 • Generering av relevant kunnskap i internasjonale sikkerhetsstudier
 • Kommunikasjon av relevant kunnskap i internasjonale sikkerhetsstudier
 • Opplæring og etablering av spesialister

Steder

 • Madrid

  Paseo de las delicias, 31, 28045, Madrid

 • Zamora

  Postigo de Nuestra Señora 2, , Zamora

  Spørsmål