Keystone logo
Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Informa – Defence & Security

Introduksjon

Informa er en ledende internasjonal gruppe for begivenheter, intelligens og vitenskapelig forskning.

Vårt formål er å mestre spesialisten. Gjennom hundrevis av kraftige merker jobber vi med bedrifter og fagpersoner i spesialistmarkeder, og gir forbindelser, intelligens og muligheter som hjelper kunder med å vokse, drive forretning, gjøre gjennombrudd og ta bedre informerte beslutninger.

Informa er notert på London Stock Exchange og medlem av FTSE 100, med over 11 000 kolleger som jobber i mer enn 30 land.

JESHOOTS.com / Pexels

129048_pexels-photo-1040157.jpeg

Hva vi gjør

For å vokse, drive forretning, gjøre gjennombrudd og ta bedre informerte beslutninger, trenger spesialister støtte fra andre spesialister.

Informas ledende merkevarer og ekspertteam driver arrangementer og utstillinger, leverer etterretningsbaserte produkter og datadrevne tjenester, innkaller lokalsamfunn personlig og digitalt og gir tilgang til banebrytende forskning for spesialiserte kundesamfunn over hele verden.

Hver av våre fem driftsdivisjoner har et spesielt fokus. Lær mer om merkevarene, produktene og tjenestene som tilbys av divisjonene våre nedenfor, og se vår organisasjonsstruktur og de ledende prinsippene som ligger til grunn for vår virksomhet.

Historie

Informa ble dannet i 1998, og har gjennom vekst og erverv blitt en ledende internasjonal gruppe for begivenheter, etterretninger og vitenskapelig forskning.

Noen av våre merker har en historie som går mye lenger tilbake, inkludert Lloyd's List, nå en del av Informa Intelligence, og Philosophical Magazine, et Taylor & Francis-tidsskrift.

Strategi

Informa opererer i et voksende, globalt marked for profesjonell, kommersiell og akademisk kunnskap og informasjon.

Målet vårt er å generere en kontinuerlig bærekraftig verdi for aksjonærene og opprettholde positive, langsiktige forhold til kunder, leverandører og våre samfunn.

Dette gjør vi ved å utnytte ideene og bidragene fra våre kolleger, vår kultur, merkevarer, kunde- og partnerforhold, økonomisk kapital og infrastruktur for å levere produkter, tjenester og resultater som kundene verdsetter.

Steder

  • London

    Informa PLC 5 Howick Place, SW1P 1WG, London

  • London

    London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Spørsmål