Keystone logo
Independence University

Independence University

Independence University

Introduksjon

Enten du deltar på nettet eller på Utah-campus, vil vi at utdannelsen din med Independence University skal være en positiv opplevelse. Derfor gir vi deg de riktige verktøyene og ressursene som vil optimalisere din pedagogiske suksess. På IU får campusstudenter en bærbar datamaskin som de kan bruke i løpet av skolen og beholde når de oppgraderer. Nettstudenter får en bærbar PC og et nettbrett.

FOR Å OPPFYLGE MISSJONEN VI:

Gi et solid grunnlag av spesifikke kompetanser som gjør det mulig for studentene å tilegne seg ferdighetene som kreves i deres valgte yrke.

Gi studentene utdannelse og kunnskap til å bli kompetente medlemmer av lokalsamfunnene deres, slik at de kan sette pris på og lykkes med å håndtere problemer med menneskelige forhold på arbeidsplassen.

Gi programmer som inkluderer en rekke ferdigheter som vil gi studentene en mer fullstendig erkjennelse av verden de lever og jobber i, slik at de er i stand til å oppnå en tilfredsstillende og givende karriere og livsstil.

Tjen som en leder for online høyere utdanning i hvert av samfunnene våre ved å innlemme forslag og anbefalinger fra kunnskapsrike representanter for programmene som tilbys.

Steder

  • Independence

    West College Avenue,1057, 67301, Independence

    Spørsmål