Keystone logo
Illinois College Online

Illinois College Online

Illinois College Online

Introduksjon

I 1829 brakte våre grunnleggere en driftig visjon til prærien og forandret utdannelsen i regionen. Presbyterian misjonær pastor John H. Ellis vekket oppmerksomheten til menighetsstudenter ved Yale University med planer for College, og fikk en av de berømte "Yale Bands" til å bevege seg vestover for å hjelpe til med å grunnlegge College. Statens to første høyskoleutdannede oppnådde grader fra Illinois College i 1835.

Spesielt var Illinois College et sentrum for avskaffelsesbevegelsen. En storjury tiltalte en gruppe studenter for å huse bortkastede slaver, og to campushus antas å ha vært en del av Underground Railroad. I tillegg var den første presidenten i Illinois College, Edward Beecher, en åpenhjertig motstander av slaveri og bror til den innflytelsesrike forfatteren mot slaveri Harriet Beecher Stowe.

Blant de besøkende og foreleserne på campus i løpet av høgskolens tidlige år var Abraham Lincoln, Ralph Waldo Emerson, Bronson Alcott, Mark Twain, Horace Greeley og Wendell Phillips. Den mest kjente alumnen, William Jennings Bryan, klasse i 1881, var en tre ganger kandidat for USAs president, statssekretær og kongressmedlem. Amerikanske senatorer, medlemmer av kongressen, statlige guvernører og føderale dommere er blant de mange akademikerne i Illinois College som har ledet innflytelsesrike karrierer innen offentlig tjeneste.

College ble co-pedagogisk i 1903 ved å innlemme Jacksonville Female Academy. I 1932 etablerte Phi Beta Kappa et kapittel ved Illinois College, og det er fortsatt en av bare 11 i staten.

I mer enn 180 år har Illinois College videreført tradisjonen for dyktighet innen utdanning innen liberal kunst. Den rike historien og sansen for arv blir høyt feiret og er en følelse av stolthet blant studenter og alumner.

Steder

 • Jacksonville

  1101 west college avenue, Illinois 62650, , Jacksonville

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål