Keystone logo
Holos University Graduate Seminary ÅNDELIGE OG ENERGISKE PRAKSISER, mester
Holos University Graduate Seminary

ÅNDELIGE OG ENERGISKE PRAKSISER, mester

Online

0 Hours

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Dette programmet er designet for de som ønsker å øke troverdigheten i det medisinske og / eller vitenskapelige samfunnet, jevnaldrende og publikum.

I SEP-programmet bør du oppleve et bredt spekter av energiske verktøy, modaliteter og teknikker for å lage eller utvide eksisterende ferdighetssett og gaver. Det utvikler eller forbedrer studentens forståelse av helhetlige applikasjoner og teknikker gjennom studienivå. SEP forbereder studenten til å utføre og utdanne andre i åndelige og energiske modaliteter mens de integrerer fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige nivåer av selveksistens. Den veileder også studenten for ledelse innen Holistic Health and Spirituality-felt nasjonalt og internasjonalt.

Holos bruker fjernundervisning som oppnås ved å jobbe med instruktører ved hjelp av e-post, konferansesamtaler og webinarer. Det er noen få kurs som krever oppmøte på 1 til 3-dagers opphold. Boplasser og datoer er lagt ut på HU Official Calendar. Studentene skal gjøre seg kjent med sine individuelle stater eller staten de har til hensikt å praktisere lover og retningslinjer for komplementær og alternativ medisinsk praksis blir oppfylt før de starter i dette studieløpet.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Master of Divinity, Pastoral Care & Chaplaincy
    • Campbellsville, USA
  • Master i teologi
    • Honolulu, USA
  • Doktorgrad i kristen rådgivning
    • Bradenton, USA