Keystone logo
Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Holos University Graduate Seminary

Introduksjon

Ved Holos University Graduate Seminary ( HU ) forbereder vi studentene til å integrere universelle prinsipper for åndelighet og holistisk helse gjennom egenutvikling, vitenskapelig utforskning og forskning og medfølende tjeneste. Holos University bygger på å utdanne forskere over hele verden om emner relatert til subtile energier og energimedisin gjennom interaktiv fjernundervisning. I over femten år har studentene våre generert innovativ helhetlig forskning for å utvide de omfattende fordelene med åndelig orientert helhetlig helse.

De mystiske tradisjonene til praktisk talt alle religioner inneholder betydelige referanser som adresserer kroppens subtile fysiske energier, de transpersonlige aspektene i sinnet og åndens uttrykksfulle aktivitet. Disse tradisjonene eksisterer i kjernen av helhetlig mystikk, åndelig retning, rådgivningsintuisjon og integrerende helsetjenester. Holos University Graduate Seminary ( HU ) legger vekt på økumeniske åndelige tilnærminger som oppfyller et voksende behov for en inkluderende, helhetlig og kreativ tilnærming til livet i moderne samfunn.

Som Holos University Graduate Seminary fokuserer At Holos University Graduate Seminary på de åndelige aspektene ved studiene og forskningen. Som universitet prøver At Holos University Graduate Seminary å opprettholde de høyeste akademiske standardene innen undervisning og forskning og tjene som en bro mellom akademiske, vitenskapelige og religiøse institusjoner. HU programmets pedagogiske design, sentrert på disse grunnleggende prinsippene, fører uunngåelig til en ny, bredere og mer ekspansiv forståelse av subtile energier, bevissthet og menneskelig transformasjon. </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Holos klassestørrelse er begrenset til maksimalt ti studenter. Denne klassestørrelsen resulterer i et lite student / lærerforhold, som gir hver elev muligheten for personlig oppmerksomhet som kanskje ikke finnes på andre institusjoner.

Holos University bruker blandet fjernundervisning for å tilby akademiske studier basert på den vitenskapelige og intuitive utforskningen av integrativ helbredelse, anvendt åndelighet og anerkjennelse av de subtile energirikene. Studier legger vekt på selvutvikling, vitenskapelig utforskning og forskning og medfølende tjeneste i verden.

Steder

  • Fair Grove

    5607 S. 222nd Road Fair Grove, MO 65648, 65648, Fair Grove

    Spørsmål