Keystone logo
Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Introduksjon

Harvard Business School Online tilbyr en unik og svært engasjerende måte å lære viktige forretningskonsepter. Uansett hvor du er i din karriere - eller i verden - tilbyr vi utdanningserfaringer som kan hjelpe deg med å oppnå dine personlige og faglige mål.

Våre elever er enige. I en nylig undersøkelse av tidligere deltakere, utført av City Square Associates, sa fire av fem at HBS Online er verdt investeringen.

Hvorfor? Ifølge vårt fellesskap av elever, HBS Online:

  • Fremskynder Karriere: 93 prosent sa at våre programmer hadde dem med ferdigheter som styrket deres CV, mens en av fire rapporterte å tjene en kampanje eller tittelendring etter å ha fullført et HBS Online-kurs.
  • Klargjør mål: 77 prosent av elevene sa at HBS Online økte klarheten i sin faglige fremtid, fra å avgjøre om det var på tide å overgå til et nytt felt eller industri for å ta beslutningen om å forfølge en MBA.
  • Øker tillit: 90 prosent rapporterte å føle seg mer trygg på jobben og mer komfortabel å gjøre forretningsbeslutninger. Og den tilliten ble lagt merke til: 53 prosent av respondentene fikk mer ansvar på jobben etter å ha tatt et HBS Online-kurs.
  • Skaper fellesskap: 63 prosent sa at de følte seg som om de ble med i et fellesskap av likesinnede jevnaldrende med lignende karriere og pedagogiske ambisjoner.

Vår læringsmodell gjør det mulig. Ved å gi fagpersoner en pedagogisk opplevelse som er saksbasert, aktiv og sosial, setter HBS Online deg i sko av beslutningstakere, og spør deg om å gripe med virkelige problemer og diskutere og diskutere med jevnaldrene for å nå en løsning .

Vi har reimagined online business education. Nå er det på tide å reimagine din karriere.

Opptak

Kvalifisering for påmelding

  • 18 år gammel
  • Behersker engelsk
  • Forpliktet til å lære og engasjere seg med andre deltakere gjennom hele programmet

Online søknad

Gratis

Spesiell dokumentasjon er nødvendig

Nei

Stipend og finansiering

Undervisningshjelp er tilgjengelig for Credential of Readiness (CORe) -programmet , samt Business Analytics , Economics for Managers og sertifikatprogrammer for finansiell regnskap. For å se alternativer for økonomisk støtte tilgjengelig for disse programmene, se siden Betaling og økonomisk bistand .

Alumnistatistikk

Studentuttalelser

Steder

  • Cambridge

    Cambridge, USA

Spørsmål