Keystone logo
© Eva Dang
Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Introduksjon

Når du velger Greenwich School of Business and Finance (GSBF), Du velger en opplevelse som vil utfordre og inspirere deg. Vi er en tiår gammel institusjon som tilbyr et bredt spekter av kurs innen bedriftsledelse som strekker seg fra diplomer til grader til studenter over hele verden.

GSBF Promoveres av høyt kvalifiserte fagfolk med mange års kommersiell og faglig erfaring. Den gjennomsnittlige kvalifikasjonen til fagfolkene som arbeider på GSBF Er uteksaminert med 12 år pluss arbeidserfaring både i akademiske og forretningsområder. Vi tilbyr online, svært fleksible programmer, rettet mot fagfolk som har travle liv. Som student på GSBF Du kan når som helst fullføre utdanningen din, uansett hvor du bruker skrivebord / bærbar PC eller nettbrett eller annen mobil enhet. Folk som søker på våre programmer inkluderer:

 • Vellykkede ledere, ledere og fagfolk som ønsker å avansere i sin karriere.
 • Ambisiøse folk som vil raskt spore sin valgte karriere.
 • De som ønsker å starte en ny bedrift eller ta dagens til høyere nivå.

Greenwich School of Business and Finance (GSBF) Arbeider for å tilby et støttende, men likevel strenge læringsmiljø for å hjelpe elevene til å nå sitt potensiale og vellykket oppnå karriereforhøyelser. Vi på GSBF Vi er stolte av å skape et profesjonelt og vennlig miljø for alle som kommer til å lære med oss.

Verdenskjente kvalifikasjoner

Storbritannia har noen av de mest berømte universitetene i verden, inkludert University of Cambridge og Oxford University. Institusjoner i Storbritannia har tjent et velfortjent rykte for høye nivåer av kvalitet og høye standarder for undervisning. Ved å studere i Storbritannia blir du en del av den pedagogiske arven.

 • Våre programmer er kostnadseffektivt
 • Du kan studere når som helst - hvor som helst
 • Ideelt egnet til arbeider fagfolk

Grunner til å studere hos oss

Professional: Kvalifikasjonene som tilbys på GSBF er utviklet for å hjelpe deg med å oppnå ferdigheter som kreves for å lykkes og gjøre en forskjell på arbeidsplassen.

RIMELIG: Alle kvalifikasjoner tilbys på GSBF er rimelige enn tradisjonelle høyskoler og universiteter.

Fleksibel: Kvalifikasjonene er super fleksible, tilbys 100% online. Derfor kan du få tilgang til det samme fra hvilken som helst del av verden ved hjelp av hvilken som helst datamaskin / bærbar PC eller en mobil enhet. Vurderingen av enheter / moduler er gjennom innsending av oppgaver.

Kvalitetssikret: Alle våre diplomkvalifikasjoner tildeles av Storbritannias ledende universiteter via Top Up-ruter.

Steder

 • UK Online

  UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Spørsmål