Keystone logo
© TESS
Grace Education

Grace Education

Grace Education

Introduksjon

I nesten et tiår er Grace Education et ledende institutt for e-læringssenter for studenter og fagpersoner som kombinerer opptakskonsultering og forberedelse til opptakseksamen for høyskole, næringsliv og høyere utdanning med arbeidsplasseringstjenester, karriere ledelsesrådgivning og lederutviklingstrening for å dyrke livslang akademisk progresjon og pågående profesjonell evolusjon.

Søker på høyskole, MBA, handelshøyskole eller høyere utdanning (kunst og naturvitenskap, regnskap, arkitektur, jus, medisin, sykepleieprogrammer osv.)?

Leter du etter en jobb og / eller håper å endre karriere?

La oss hjelpe deg med å finne veien og komme dit du vil.

La oss hjelpe deg med å ta de beste utdannings- og karrierevalgene.

Lær og bli ditt beste med Grace Education .

Introduksjon

Grace Education tilbyr digitale, personaliserte, omfattende profesjonelle opptakskonsulenter og opptakseksamen forberedende tjenester for å veilede studenter gjennom alle faser av høgskolen, virksomheten, masterstudiene og opptaksprosessen (kunst og vitenskap, regnskap, arkitektonisk, ingeniørfag, jus, medisinsk, sykepleieprogrammer osv.) i nesten et tiår.

Hos Grace Education er vi mer enn et tradisjonelt engangskonsulentbyrå for engangsinnleggelser. I motsetning til ingen andre opptakskonsulenter, våre konsulenter og fagpersoner fra Harvard og andre verdenskjente, fortsetter internasjonale institusjoner å være til stede for våre studenter lenge etter at de får skoletilgang. Vi er en av få som tilbyr formell profesjonell karriereutvikling, ledertrening og arbeidsplasseringstjenester. Vi har med suksess plassert kandidater med lovende nyetableringer, stigende mellomstore selskaper og store formuer fem hundre bedrifter, inkludert Apple, Google, Microsoft og andre.

Ethvert akademisk valg og beslutning deretter påvirker studentens fremtidige profesjonelle karriere. Vårt oppdrag er å veilede og coache studenter gjennom hele livet mens de navigerer gjennom deres individuelle faglige og profesjonelle progresjon.

Oppdrag

En Grace Education følger studenter gjennom hele deres akademiske og profesjonelle levetid som inspirerer det beste i hver for å søke det beste for alle.

Vår historie

Grace Education ble grunnlagt i 2012 av en tidligere Admissionado-opptakskonsulent, utdannet ved Harvard og London School of Economics, samt New York Times publiserte forfatter. Grace Education er en digital undergraduate, MBA og adskillig rådgivningsskole, opptakseksamen forberedelse, arbeidsplasseringsbyrå og lederutviklingsinstitutt.

Siden oppstarten dyrker Grace Education et voksende internasjonalt nettverk av først og fremst Ivy-League-utdannede konsulenter med variert faglig bakgrunn som har vist et demonstrert og sterkt engasjement for både utdanning og sysselsetting. Hver student og profesjonell som velger Grace Education utpekes som personlig trener. Etter innledende idédugnad definerer Grace Education coach og student en strategi med korte, middels og langsiktige mål å oppfylle.

Vår verdiøkende

På Grace Education gjør vi mye mer enn bare innleggelsesrådgivning. I motsetning til tradisjonelle konsulentfirmaer, tilbyr vi profesjonell karrierehåndtering, lederutviklingsrådgivning og arbeidsplasseringstjenester for junior-, mellom- og seniornivå fagpersoner som ønsker karriereutvikling eller overgang til enten studium eller nye jobber. Vi anser ikke bare kandidatens utdannings- og ansettelsesmål som helt separate og distinkte oppdrag. Tvert imot mener Grace Education sammen med OECD, mange økonomer, samfunnsvitere og andre eksperter at utdanning og sysselsetting alltid er forbundet. Hva dette betyr konkret er at hvis en videregående student velger Grace Education , har vi verktøyene og ressursene for ikke bare å følge ham eller henne for å nå opptaksmål, men vi er også tilgjengelige for å hjelpe ham med sommerpraktikksøk, sysselsettingssøk etter eksamen fra universitetet, opplæringsrådgivning på grunnskolen, samt sysselsetting på mellomnivå til seniornivå etterpå. Med andre ord er Grace Education posisjonert til å følge studenter så vel som fagpersoner kartlegge og pilotere hele sin akademiske og profesjonelle bane fra videregående skole eller når som helst i livet.

Til dags dato har vi lykkes. Siden grunnleggelsen har Grace Education guidet studentene til å forberede seg best på høyskole- og universitetsopptaksprosesser, samt å følge junior-, mellomnivå- og seniorpersoner som søker karriereutvikling eller overgang til enten studium eller nye jobber.

Nøkkeltall

97% aksepteringsgrad til høyskole, MBA, mastergrad og utdannet program inkludert: Harvard, Columbia, University of Chicago, Wharton, EM Lyon, Warwick, HEC og mange andre.

Siden 2012 har Grace Education klienter tjent over 1 million dollar i stipend fra toppbedrift og forskerskole over hele verden.

Hvordan Grace Education følger deg

Du får tildelt en personlig trener som hjelper deg med å tenke brainstorm, se for deg, strategisere og gjennomføre din unike handlingsplan for å få deg opptatt til enten virksomhet eller høyere skole (kunst og vitenskap, regnskap, arkitektur, ingeniørfag, økonomi, jus, medisinsk, sykepleieprogrammer , etc.). Hos Grace forlater vi deg aldri etter at du har fått opptak. Vi vil være ved din side for også å hjelpe deg med å reflektere og konstruere karriereutviklingsveien din under videreutdanning.

141541_pexels-photo-3769021.jpeg

Hvorfor velge oss?

97% av studentene våre ble tatt opp til toppprogrammer etter eget valg. Skoler som gir opptak inkluderer Harvard, Columbia, Stanford, Wharton, LBS, INSEAD, HEC, ESSEC, EM Lyon, ESCP Europe og mange flere. Det er ingen magisk formel. Vi samarbeider ganske enkelt natt og dag med deg om alle aspekter av søknaden din for å fremheve dens unike styrker, og maksimerer dermed opptakssjansene dine.

Priser

50% - 60% mindre enn for ledende konkurrenter. Våre priser gjenspeiler nøyaktig verdien av våre produkter og tjenester for e-læring. Vet at dyre priser absolutt ingen garanti for opptak.

Nøkkeltjenester

 • Søknad Essay Konsultasjon
 • Opptak Intervju Coaching
 • Anbefalingsbrevkonsultasjon
 • Professional Curriculum Vitae (CV) Consultation
 • Stipend / stipendssøk / søknadskonsultasjon
 • Venteliste Opptakskonsultasjon
 • Opptaksprøveforberedelse
 • TOEFL Opptakskonsultasjon
 • Karriereveiledning og plassering

Steder

 • Paris

  6, rue Polonceau, 75018, Paris

Spørsmål