Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Introduksjon

The Higher Education Licensing Board (HELB), Ministry of Education, Government of Anguilla gir GHU AI en lisens til å operere i Anguilla som et privat universitet med tildelingskraft til bachelor-, master- og doktorgrader innen virksomhetsadministrasjon, finans, og lov.

GHU AI er akkreditert av National Accreditation Agency - AAC og Accreditation Council for Business Schools & Programs - ACBSP fra USA.

GHU er en privat leverandør av online deltidsstudier med hovedkontorer i Anguilla. Det er vår visjon å gi tilgang til innovativ, forskningsbasert undervisning og læring til alle som kan dra nytte av det. Vårt mål er å påvirke livene til våre studenter og ansatte på en positiv måte og bidra til høyere utdanningssektoren på øya Curacao så vel som i det bredere internasjonale samfunnet.

GHU er forpliktet til prinsippene om likhet, muligheter og mangfold. Vi streber etter å fremme bred tilgang og inkludering ved å tilby muligheter for nettbasert fjernundervisning og fleksible studiemåter, som gir studentene våre muligheten til å forbedre sine kvalifikasjoner mens de jobber og fortsetter å forfølge en karriere. Institusjonen anser seg først og fremst som en samarbeidspartner for virksomheten. GHU tilbyr doktorgradsprogrammer samt - gjennom akademiske partnerskap over hele verden - master- og bachelorprogrammer. Undervisningsspråket som brukes i programmene er morsmålet til den tilsvarende akademiske partneren. For master- og bachelorprogrammer søker GHU nå aktivt etter veletablerte og anerkjente partnere over hele verden.

Doktorgradsprogrammer vil også være tilgjengelig på morsmålet til de fleste studenter. For dette formålet har GHU mer enn 120 rådgivere og professorer i over 40 land som snakker til sammen 20 språk.

GHU vil være beæret over å ønske akademiske partnere, rådgivere og studenter over hele verden velkommen.

For en kort videointroduksjon til GHU, vennligst klikk på følgende lenke:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Syn

Som et globalt universitet vil Global Humanistic University (GHU) lokalisert i Karibien huse tusenvis av studenter via fjernundervisning. Høyere utdanning har et stort potensial som bindeledd mellom universiteter og samfunn via fjernundervisning. Målet handler om transformasjonsreiser, som gir elevene våre verktøyene, egenskapene og mulighetene for å omsette potensialet deres til suksess.

I dag har studenter vokst opp i en verden der informasjon deles, og samhandling skjer enkelt over internett. Potensialet for å dele informasjon har endret forskning, og skapt muligheter for nye måter å samarbeide på ofte omtalt som åpen vitenskap eller åpen forskning. Slik praksis inkluderer deling av data og utkast før publisering, åpne notatbøker og åpen tilgang til publikasjoner. Nye generasjoner studenter vil i økende grad bli kjent med modeller for blandet læring med nettinnhold. Disse øker nye muligheter for akademisk dialog og selvstyrt nettbasert læring vil øke ferdighetene og uavhengigheten til nyutdannede. Studenter nyter mobilitet mellom ulike sektorer av økonomien gjennom plasseringer eller HE-programmer med private selskaper.

Vi er et globalt universitet, og i likhet med hjemmet vårt, reflekterer Willemstad/Curacao mangfoldet og deler dets internasjonalisme, fra studentenes ulike kulturer og samfunn til våre akademiske partnere i Karibia, Sør-Amerika og rundt om i verden.

Programmet undervises på ditt morsmål.

Studentuttalelser

Steder

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Spørsmål