Keystone logo
Georgetown University Online

Georgetown University Online

Georgetown University Online

Introduksjon

Om Georgetown University


Georgetown University er et privat, ikke-for-profit, akkreditert universitet i Washington, DC. Georgetown ble grunnlagt i 1789 av John Carroll, og er Amerikas eldste katolske og jesuituniversitetet. I dag er Georgetown et stort internasjonalt forskningsuniversitet. Den har ni skoler, et tilknyttet sykehus og mange høyt rangert kandidatprogrammer.


Misjon, visjon og verdier

Georgetowns oppdrag og verdier reflekterer Jesuit tradisjonen for å utdanne hele personen. Universitetet fremmer en innstilling der elevene kan utvikle seg gjennom refleksjon, service og forespørsel.


Innmelding, Deltagelse, Graduering

Basert på dataene fra høsten 2015, var det godt over 10 500 studenter påmeldt. Graduate oppmøte var som følger.

  • 31% deltid og 69% heltidsstudent
  • 11% registrert i fjernundervisning
  • 1800 Bachelor, 3 300 Mastergrad, 950 Doktorgrad


Finansiell støtte

Georgetown University aksepterer finansiell støtte søknader fra studenter på studentene gjennom hele studieåret. Studenter som søker om føderal økonomisk hjelp må sende inn en FAFSA. Støtteberettigede studenter kan være i stand til å motta lån eller tilskudd. Georgetown University Graduate School kan tilby begrenset stipend, assistentships og stipend. Disse er basert på faglige kvalifikasjoner.

For å være i samsvar med føderale VISA-regler, er internasjonale studenter ikke kvalifisert til å ta kurs utelukkende på nettet. Georgetown University er ikke i stand til å tilby onlineformater i alle statene for hvert onlineprogram.


Start Datoer

Programmer kan ha bestemte startdatoer basert på faglige semester. For eksempel starter MPS grad programmer i høst, sommer og vår semester.


Fakultet

Georgetown University har over 1.450 heltid og 1.050 deltid fakulteter. Blant Georgetowns instruktører er tidligere diplomater, helsemyndigheter, økonomer, forskere, konsernsjef og andre næringseksperter. På tvers av fagområdene holder fakultetets medlemmer avanserte grader fra Ph.D. og JD til MA, MBA og M.Ed., blant andre.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Washington

    Massachusetts Avenue Northwest, 640, 20001, Washington

    Spørsmål