Keystone logo
FutureLearn

FutureLearn

FutureLearn

Introduksjon

Lær nye ferdigheter på nettet med topplærere

Lær 100% online med universiteter i verdensklasse og bransjeeksperter. Utvikle din karriere, lær en ny ferdighet eller forfølge hobbyene dine med fleksible online-kurs.

Hvorfor FutureLearn ?

Lær hva som helst

Enten du vil utvikle deg som profesjonell eller oppdage en ny hobby, er det et online kurs for det. Du kan til og med ta læringen videre med online programmer og grader.

Lær sammen

Bli med millioner av mennesker fra hele verden som lærer sammen. Nettbasert læring er like enkelt og naturlig som å chatte med en vennegjeng.

Lær med eksperter

Møt lærere fra topp universiteter og kulturinstitusjoner, som vil dele sine erfaringer gjennom videoer, artikler, quizer og diskusjoner.

Kraften til sosial læring: en effektiv måte å lære på

FutureLearn tilbyr deg en kraftfull ny måte å lære på nettet. Hvert kurs er designet etter prinsipper for effektiv læring, gjennom historiefortelling, diskusjon, synlig læring og bruk av samfunnsstøtte for å feire fremgang.

Læring gjennom historiefortelling

Hvert partneruniversitet har designet en komplett læringsopplevelse, presentert av ledende akademikere på sitt felt. I stedet for å sende lange forelesninger i klasserommet, blir ideer introdusert via videoer og artikler av høy kvalitet. Du kan deretter diskutere hva du har lært, teste den nye kunnskapen din med interaktive spørrekonkurranser som gir nyttige svar og muligheten til å prøve igjen hvis svaret er galt. Hvert kurs forteller en historie, steg for steg, med utfordringer og nyttige tips underveis, for å teste og bygge din forståelse.

Diskusjon for læring

Vi lærer best når vi deler og debatterer ideer med medelever, for å forstå deres forskjellige opplevelser og perspektiver og for å fylle hullene i vår egen kunnskap. Men ikke alle liker å være sosiale, så i stedet for å sende elevene våre til separate diskusjonsfora, kan du legge til kommentarene dine ved siden av innholdet.

Du kan begynne med å lese hva andre har å si om emnet, og så bli med når du er klar. Hvis du spesielt liker en kommentar, kan du velge å følge forfatteren slik at du enkelt kan finne de personene og kommentarene som er mest interessert for deg.

Vi vil bygge videre på disse begrepene 'diskusjon i sammenheng' og 'følge' i løpet av de kommende månedene, slik at sosial læring føles mindre som en tvungen samtale og mer som en prat med venner om ideene dine og hva du har lært.

Synlig læring

En måte å forbedre læringen på er å synliggjøre prosessen slik at du vet hva som kommer videre, hvor du er i løpet og hvor langt du har kommet. Oppgavelisten gir deg en oversikt over kurset, viser aktivitetene for hver uke og holder oversikt over hva du har fullført.

Profilsiden gir et sammendrag av din egen aktivitet, inkludert kursene dine og eventuelle kommentarer du har kommet med. Vi skal utvide disse med ytterligere skilt for kurset og indikasjoner på fremdriften din.

Fellesskapsstøttet læring

En intensiv veiledningsmodell kan ikke fungere for massiv gratis kurs, så vi trenger å tilby online support uten et stort nettverk av veiledere. Løsningen er å utnytte kraften i samfunnet, der elevene umiddelbart kan benytte seg av de nyervervede ferdighetene sine ved å dele sin kunnskap med sine jevnaldrende.

Å følge andre elever er en del av et kraftig system vi bygger som lar deg erkjenne gode bidrag og promotere mennesker som tilbyr nyttige råd, og å utvikle ditt eget rykte. På denne måten kommer suksess ikke bare fra å bestå et oppdrag og fullføre et kurs, men også fra å gi et bidrag til FutureLearn samfunnet.

Sosial læring i stor skala

Alle disse tilnærmingene må jobbe med et stort antall elever, slik at kommentarer ikke bare blinker forbi, og omdømme kan bygges over tid. Derfor bestemte vi oss for å lage en ny sosial læringsplattform i massiv skala, og trekke frem kompetanse fra The Open University, BBC, designere av sosiale medier, så vel som våre FutureLearn partnere. Det er en ny måte å lære på.

Merknader

Synlig læring er inspirert av arbeidet til John Hattie, for å finne ut mer, besøk visual-learning.org.

Støttemodellen for samfunnet kommer fra Diana Laurillards arbeid med konversasjonsrammer for formell læring.

138409_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Bruker FutureLearn

Velg et kurs

Bla gjennom kurslisten vår for å finne noe du vil lære om. Vi har kurs i et mangfoldig fagfelt og legger alltid til flere. Kursene varierer i lengde. De fleste er seks til ti uker lange, men vi har også noen kortere kurs på to og tre uker.

Les anmeldelser av FutureLearn kurs for å se hvordan andre elever liker å lære online med FutureLearn .

Kanskje du kanskje vil invitere en venn til å ta del med deg? Du kan gjøre dette via e-post og sosiale medier når du blir med.

Lær gratis, oppgradere eller kjøpe Ubegrenset

Du kan velge hvordan du lærer om kortkursene våre på nettet. Her er forskjellen mellom å lære gratis, oppgradere og kjøpe ubegrenset:

Gratis

Tilgang til kurset i løpet av + 14 dager, uansett når du melder deg på

Oppgradering

  • Tilgang til kurset så lenge det finnes på FutureLearn
  • Tilgang til kurstester hvis det er noen
  • Et trykt og digitalt sertifikat for oppnåelse eller erklæring om deltakelse når du er kvalifisert

ubegrenset

  • Tilgang til ditt valg av hundrevis av korte kortkurs og tester i løpet av et år
  • Et utskrivbart digitalt prestasjonsbevis på alle korte kurs når du er kvalifisert
  • Friheten til å beholde innholdet på et av kursene du har fått et digitalt prestasjonsbevis på
  • Fleksibiliteten til å fullføre korte kurs på din egen tid i løpet av et år

Introduser deg selv

Mens du venter på at kurset skal starte, kan du fylle ut profilsiden din slik at andre elever kan finne ut mer om deg. Du kan finne profilen din i menyen øverst til høyre på skjermen.

Vi sender deg en e-post for å gi deg beskjed når kurset starter. Hvis du har meldt deg på lenge på forhånd, sender vi deg også en e-post-måned for å hjelpe deg med forberedelsene til kurset.

Start kurset

Når kurset begynner, vil det vises en lenke på ditt kursdashbord. Dette vil ta deg til kurset 'To do' listen, som viser deg hva du skal gjøre videre.

Å gjøre

FutureLearn kurs er delt inn i uker. Disse inneholder forskjellige aktiviteter du bør ha som mål å fullføre i løpet av uken, hver og en bygd fra en rekke enkle trinn, for å hjelpe deg med å lære. Hver uke får et beskrivende navn, slik at du alltid vet hva som forventes, og du kan til og med navigere mellom dem, for å se hva som kommer opp, eller ta igjen fra begynnelsen av hvis du er sent ute.

Videoer, lyd og artikler

Du kan lære ved å se på videoer, lytte til lyd og lese artikler. Mange av disse trinnene blir fulgt av korte spørrekonkurranser for å hjelpe deg med å sjekke at du har forstått det.

Kommentarer i margen

Hver artikkel, video eller lydstykke har et rom for å la elevene kommentere og stille spørsmål. Dette vises i margen på store skjermer eller avsløres nedenfor på små skjermer.

Du kan diskutere emner med hverandre, og lærere vil tilby veiledning og svare på spørsmål. Trykk på kommentar-knappen for å delta i samtalen.

Merk som komplett

Det er en bryter på slutten av hvert trinn som lar deg merke den som fullført. Dette oppdaterer 'Gjør-listen', men hvis du slår av bryteren, hindrer du ikke å gå videre til neste trinn. Hvis du ikke er sikker på at du riktig har forstått noe, kan du forlate det og komme tilbake til det senere.

Diskusjon

Noen ganger kommer du over et diskusjonstrinn, der du får et tema å snakke med medelever. Å snakke om ideer er en veldig fin måte å lære og konsolidere informasjon, så gi den en sjanse, selv om du synes det er skremmende!

Aktivitet

Vil du finne ut hva alle snakker om akkurat nå? Gå til kursaktivitetssiden for å se hvilke spørsmål du kan hjelpe med å svare på og hvilke temaer som er under debatt.

svar

Når du begynner å kommentere, vil du sannsynligvis få svar fra andre elever. Du ser disse på svarsiden. Du vil også få e-postvarsler slik at du aldri går glipp av svar.

Følg

Fant noen som gjør interessante poeng og stiller gode spørsmål? Trykk på "Følg" -knappen på profilsiden deres, så kan du filtrere diskusjonene slik at de inkluderer folk du er mest interessert i. Hvis noen følger deg og du følger tilbake, kan du lære sammen.

quiz

Mange aktiviteter vil omfatte en quiz, et øyeblikk å pause og sjekke hvor godt du har forstått nøkkelpunktene fra forrige video eller artikkel før du fortsetter. Testene blir ikke scoret, du får et ubegrenset antall forsøk på hvert spørsmål, og vi gir deg tilbakemeldinger og hint på hver gang.

tester

Hvis du har oppgradert kurset ditt, vil du kunne ta tester. Testene fungerer på samme måte som spørrekonkurranser, men testene blir scoret og er begrenset til tre forsøk. Disse teller mot ditt samlede merke og er designet for å teste kunnskapen din. Vi gir deg tre poeng hvis du får et spørsmål riktig første gang, to på ditt andre forsøk og ett på ditt tredje.

oppdrag

Mange av kursene våre tilbyr deg også muligheten til å gjøre oppgaver og få tilbakemeldinger fra andre elever på kurset. Hver oppgave kommer med klare instruksjoner om hvordan du skriver eller lager oppgaven din, samt gir konstruktiv tilbakemelding til andre. Det er en flott mulighet til å utøve det du har lært i praksis og få tips til hvordan du kan forbedre deg.

Gjennomføring av kurset

Når du har fullført kurset ditt, hvis du har oppgradert og oppfylt kravene til et sertifikat, vil du motta et digitalt sertifikat og senere et trykt sertifikat som hjelper deg med å demonstrere læringen din.

Hvis du ikke har oppgradert, har du fortsatt sjansen til når du er ferdig med kurset. Hvis du oppgraderer, vil du kunne gå tilbake og fullføre tester for å få et sertifikat.

Velg neste kurs

Utdanning er smittsom: Vi er sikre på at du vil glede deg over FutureLearn opplevelsen, at du har meldt deg på et annet kurs før det første er til og med ferdig!

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

Steder

  • London

    1-11 Hawley Crescent, , London

Programmer

Institusjonen tilbyr også:

Spørsmål