Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Fordham University, Graduate School of Social Service

Introduksjon

Ved Fordham Universitys Graduate School of Social Service (GSS) har vi forberedt studenter som deg til å stå opp for menneskerettigheter og sosial rettferdighet i mer enn 100 år. Fordham GSS gir et grunnlag i tradisjonene til sosialarbeiderprofesjonen samtidig som de møter fremtidens utfordringer med en sofistikert tverrfaglig læreplan. Rangert blant de beste i nasjonen, tilbyr våre kandidatprogrammer for sosialt arbeid en fleksibel, erfaringsbasert utdanning som vil forberede deg til å endre liv og transformere samfunn.

Hvis du er klar til å forvandle dine idealer til en meningsfull innovativ karriere, er vi klare til å hjelpe

  • Academic Excellence: US News & World Report rangerer vårt CSWE-akkrediterte Master of Social Work-program blant de 10 prosent beste i landet. Vårt høyt ansette online MSW-program undervises av det samme dyktige fakultetet som vårt tradisjonelle MSW
  • Fleksibilitet: Deltidsplaner for studier og helgekurs er tilgjengelige. Vårt MSW-program tilbyr et avansert stående alternativ samt muligheten til å skreddersy kurs til dine karrieremål.
  • Tilgjengelighet: MSW-programmet vårt tilbys på tre campussteder - Lincoln Center, Westchester og Long Island. Vår kvalitets-MSW-pensum er også tilgjengelig gjennom vårt hybrid campus-online-program og online-only-program.
  • Karrieremuligheter: Våre fremtidsrettede, kompetansebaserte programmer er utviklet for å gjøre deg til en godt avrundet, integrert utøver som er i stand til å ta på seg nye utfordringer gjennom hele karrieren.

GSS-misjonen

Oppdraget til Fordham University Graduate School of Social Service er å utdanne studenter til å fremme menneskerettigheter og sosial rettferdighet. Skolen streber etter å forbedre menneskers og lokalsamfunns velvære gjennom å undervise i kulturelt responsiv, evidensinformert praksis og engasjere seg i forskning, offentlig påvirkning og samfunnspartnerskap.

Nasjonalt akkrediterte programmer

Fordham GSS tilbyr akkreditert BSW, MSW og Ph.D. i sosialarbeidsprogrammer av Rådet for sosialfaglig utdanning. Studentene blir evaluert basert på mestring av kompetanse i samsvar med akkrediteringsstandarder. Disse kompetansene er essensielle dimensjoner som forventes av alle sosialarbeidere under opplæringen. Vurderingspoeng som oppfyller eller overgår standarder indikerer kompetansemestring. Vi deler jevnlig vurderingsdata med rådet for å forbedre og avgrense programmet og læringsmiljøet vårt.

Steder

  • New York

    113 W 60th St #7, 10023, New York

    Spørsmål