Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Introduksjon

Etablert i 1902, har vi tidligere vært Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design og University College Falmouth. Vi oppnådde full universitetsstatus i desember 2012 og har blitt rangert som gull i Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Falmouth University har nå over 4700 studenter fra grunnnivå, til doktorgrad fra over 100 land rundt om i verden. Studentene er registrert i 54 kurs; fra arkitektur til animasjon, business entreprenørskap til databehandling, mote til journalistikk.

De drar nytte av undervisning i verdensklasse og toppmoderne fasiliteter. På tvers av alle fagområdene som undervises i Falmouth, er universitetets hovedmål å gi studentene ferdighetene til å få en god jobb og med gründertillit til å gjøre ideene sine til en kommersiell suksess. Fra første dag lærer studentene våre å utvikle sin kreativitet, gründerferdigheter og bransjekunnskap. Etter endt utdanning er de klare og motiverte til å bli med i den spennende og livlige Creative Industries. Ikke bare får våre kandidater gode jobber - vår ansattes andel er 97% - 28% oppretter sin egen virksomhet. Dette er fire ganger høyere enn gjennomsnittet i Storbritannia. Å fremme denne gründerånden er nøkkelen til hvordan vi underviser. Mens Cornwall er vårt hjem, er Falmouths syn internasjonalt. Porteføljen vår blir stadig mer fokusert globalt og plasserer oss i forkant med å levere førsteklasses utdanning, uansett hvor du er i verden. Våre medarbeidere, med sine bransjelinker og bevist erfaring i kommersiell sektor, vil være sentrale for vellykket levering av disse banebrytende nye kursene. Nå har du sjansen til å finne ut hvorfor Falmouth er nummer én.

Studerer fleksibelt med Falmouth University

Falmouth University har en bevist merittliste og har fått et betydelig rykte for å være springbrettet for studenters karrierer over hele verden og i mange av de kjente ledende kreative selskapene. Å studere Falmouth University-programmer fleksibelt uansett hvor du er, gir deg muligheten til å studere med en personlig hastighet eller intensitet som passer deg og å passe med uregelmessige arbeidsplaner. Den kreative sektoren er vekstsektoren globalt. Enten du søker å forbedre karrieren din eller å begynne din karriere i den kreative sektoren, utstyrer Falmouth Universitys fleksible læringsprogrammer deg med de riktige ferdighetene og kunnskapene for å gjøre det, uten å avbryte inntekten og karriereprogresjonen din. Vi oppfordrer alle dere som jobber i den kreative sektoren globalt til aldri å slutte å utvikle seg.

Kursene våre er strenge, praktiske og designet for å utstyre deg med kunnskap og ferdigheter for å bli en effektiv profesjonell innen ditt praksisområde. Alle modulene er utviklet og undervist online av Falmouth-akademikere som er bransjeeksperter på sine felt. Vår tilnærming støtter deg hvert trinn på veien, og sikrer en læringsopplevelse av samme kvalitet som våre masterkurs på campus.

Nøkkelegenskaper

 • Lær fleksibelt hjemme, på arbeidsplassen eller på farten hvor som helst i verden
 • Du trenger ikke å flytte, ta en karriereferie eller søke om visum
 • Strukturert for å hjelpe deg med å fullføre kurset innen to år med deltidsstudie
 • Studere ved siden av og nettverk med andre studenter fra hele verden
 • Høy kvalitet på nettet: Kortfattede forelesninger og digitale ressurser utviklet av våre bransjeledende akademikere som lærer deg modulene
 • Førsteklasses akademisk støtte: veiledere er tilgjengelige hver dag for å gi deg veiledning og tilbakemelding
 • Engasjerende læringsaktiviteter som hjelper deg å bruke teori til praksis
 • Rik tilbakemelding fra veiledere og jevnaldrende, med live tilbakemelding
 • Alle vurderinger blir tatt og sendt på nettet
 • Vanlige muligheter for møter ansikt til ansikt med forelesere, medstudenter og bransjetalere, både på Falmouth og på internasjonale steder
 • Alt du trenger er tilgjengelig i vår intuitive online læringsplattform; du trenger ikke å være en teknologisk veiviser for å nyte å studere online med Falmouth
 • MA-prisen er lik tittel og kvalitet som den som gis for våre campusbaserte kurs

Statistikk

Studentbefolkning: 4700+ studenter fra 100+ land
Sysselsettingsgrad: 97% (28% startet egen virksomhet)

  Steder

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Spørsmål