Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Introduksjon

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Etablert i 1902, har vi tidligere vært Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design og University College Falmouth. Vi oppnådde full universitetsstatus i desember 2012 og har blitt rangert som gull i Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Falmouth University har nå over 4700 studenter fra grunnnivå, til doktorgrad fra over 100 land rundt om i verden. Studentene er registrert i 54 kurs; fra arkitektur til animasjon, business entreprenørskap til databehandling, mote til journalistikk.

De drar nytte av undervisning i verdensklasse og toppmoderne fasiliteter. På tvers av alle fagområdene som undervises i Falmouth, er universitetets hovedmål å gi studentene ferdighetene til å få en god jobb og med gründertillit til å gjøre ideene sine til en kommersiell suksess. Fra første dag lærer studentene våre å utvikle sin kreativitet, gründerferdigheter og bransjekunnskap. Etter endt utdanning er de klare og motiverte til å bli med i den spennende og livlige Creative Industries. Ikke bare får våre kandidater gode jobber - vår ansattes andel er 97% - 28% oppretter sin egen virksomhet. Dette er fire ganger høyere enn gjennomsnittet i Storbritannia. Å fremme denne gründerånden er nøkkelen til hvordan vi underviser. Mens Cornwall er vårt hjem, er Falmouths syn internasjonalt. Porteføljen vår blir stadig mer fokusert globalt og plasserer oss i forkant med å levere førsteklasses utdanning, uansett hvor du er i verden. Våre medarbeidere, med sine bransjelinker og bevist erfaring i kommersiell sektor, vil være sentrale for vellykket levering av disse banebrytende nye kursene. Nå har du sjansen til å finne ut hvorfor Falmouth er nummer én.

Studerer fleksibelt med Falmouth University

Falmouth University har en bevist merittliste og har fått et betydelig rykte for å være springbrettet for studenters karrierer over hele verden og i mange av de kjente ledende kreative selskapene. Å studere Falmouth University-programmer fleksibelt uansett hvor du er, gir deg muligheten til å studere med en personlig hastighet eller intensitet som passer deg og å passe med uregelmessige arbeidsplaner. Den kreative sektoren er vekstsektoren globalt. Enten du søker å forbedre karrieren din eller å begynne din karriere i den kreative sektoren, utstyrer Falmouth Universitys fleksible læringsprogrammer deg med de riktige ferdighetene og kunnskapene for å gjøre det, uten å avbryte inntekten og karriereprogresjonen din. Vi oppfordrer alle dere som jobber i den kreative sektoren globalt til aldri å slutte å utvikle seg.

Kursene våre er strenge, praktiske og designet for å utstyre deg med kunnskap og ferdigheter for å bli en effektiv profesjonell innen ditt praksisområde. Alle modulene er utviklet og undervist online av Falmouth-akademikere som er bransjeeksperter på sine felt. Vår tilnærming støtter deg hvert trinn på veien, og sikrer en læringsopplevelse av samme kvalitet som våre masterkurs på campus.

Nøkkelegenskaper

 • Lær fleksibelt hjemme, på arbeidsplassen eller på farten hvor som helst i verden
 • Du trenger ikke å flytte, ta en karriereferie eller søke om visum
 • Strukturert for å hjelpe deg med å fullføre kurset innen to år med deltidsstudie
 • Studere ved siden av og nettverk med andre studenter fra hele verden
 • Høy kvalitet på nettet: Kortfattede forelesninger og digitale ressurser utviklet av våre bransjeledende akademikere som lærer deg modulene
 • Førsteklasses akademisk støtte: veiledere er tilgjengelige hver dag for å gi deg veiledning og tilbakemelding
 • Engasjerende læringsaktiviteter som hjelper deg å bruke teori til praksis
 • Rik tilbakemelding fra veiledere og jevnaldrende, med live tilbakemelding
 • Alle vurderinger blir tatt og sendt på nettet
 • Vanlige muligheter for møter ansikt til ansikt med forelesere, medstudenter og bransjetalere, både på Falmouth og på internasjonale steder
 • Alt du trenger er tilgjengelig i vår intuitive online læringsplattform; du trenger ikke å være en teknologisk veiviser for å nyte å studere online med Falmouth
 • MA-prisen er lik tittel og kvalitet som den som gis for våre campusbaserte kurs

Statistikk

Studentbefolkning: 4700+ studenter fra 100+ land
Sysselsettingsgrad: 97% (28% startet egen virksomhet)

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Spørsmål