Keystone logo
© Eva Dang
Financial ELearning

Financial ELearning

Financial ELearning

Introduksjon

Hvem vi er

Financial ELearning er verdens første online UK Government Ofqual ( href = "Ofqual.gov.uk ) akkreditert opplæringsleverandør som gir et innblikk i verden av økonomi og handel,

Vi er dyktige innovatører som opererer innen opplæringsbransjen og skaper og leverer fleksible flerspråklige eLearning-løsninger som gjør det mulig for forbrukeren å få tilgang til materialet vårt i sitt eget tempo hvor som helst i verden.

På Financial ELearning forstår vi finans og handel, våre omfattende Ofqual akkrediterte og regulerte dyptgående økonomiske kurs er skapt av tidligere finansmarkedet og bransjeeksperter.

intensjoner

Å tilby UK-regjeringen akkreditert finansiell tjenesteytingskurs relatert til samsvar, risiko og handel.

Å gi omfattende rådgivende finansiell opplæringskonsultasjon for å maksimere LMS driftseffektivitet og kostnadsbesparelser.

Å vedta eksisterende / tradisjonelt kursmateriale for tiden ansatt og konvertere til 100% online tilgjengelighet.

Hvordan det fungerer

Vi gir våre kunder en sikker individuell tilgang til våre online kurs.

Gi full støtte på opptak til kursmaterial, språkinnstillinger og studieplan.

Hvordan får jeg tilgang til den online (Blended) Learning når jeg har kjøpt den?

Første gang du kjøper, vil du bli sendt en link for å få tilgang til Blended Learning Portal, vennligst bookmark dette i nettleseren din, eller lagre e-postadressen med linken. Når du logger inn på din Blended Learning Portal ved hjelp av brukernavnet og passordet du opprettet ved registrering, vil dine kjøp være tilgjengelige for å vise.

Trenger jeg en tilgangskode for å logge inn på Blended Learning Portal?

Nei, normalt kan alle ledere og elever logge inn med e-postadressen og et passord. Den eneste gangen du vil trenge en tilgangskode ville være hvis lederen din har opprettet kontoen din for deg og ikke visste e-postadressen din. I dette tilfellet vil systemet generere en tilgangskode for sjefen å gi deg for deg å bruke.

Jeg kjøper online Læring på vegne av organisasjonen min, hvordan administrerer jeg elevene mine og overvåker deres fremgang?

Hvis du foretar et innledende kjøp for mer enn ett element av nettbasert læring, opprettes en konto for deg som leder, og du vil bli sendt en link for å få tilgang til Blended Learning Portal.

  • Vi har de sikrede verktøyene
  • Sertifiserte produkter
  • Konkurransedyktige priser
  • Regulatorisk godkjenning
  • Etablert opplæringserfaring
  • Stor støtte

Steder

  • London

    London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Spørsmål