Keystone logo
FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

FernUni Schweiz

Introduksjon

Den eneste FernUni i Sveits

Fjernundervisning Universitetet Sveits (FernUni Sveits) er et moderne akademisk institusjon og en ledende universitet innen fjernundervisning i Sveits.

Alle bachelor- og masterprogrammer er i overensstemmelse Bologna-direktiver etablert. Mer enn 1500 studenter utdannet for tiden studerer på tysk eller fransk. På tre steder i Sveits betjene våre studentledere, studenter og kontaktperson for spørsmål om fjernundervisning.

Institusjonen er anerkjent:

  • av den føderale regjeringen i henhold til art. 11 i Universitets Promotion Act (UFG)
  • ifølge distrikts av kantonen Valais lov om utdanning og forskning ved universiteter og forskningsinstitutter

En leder i fjernundervisning universitet

Suksesshistorien om Fjernundervisning Universitetet Sveits (FernUni Sveits) begynner 25 år siden. Siden 1992 tilbyr vi våre tre steder i Brig, Pfäffikon SZ og Sierre fjernundervisning på på universitetsnivå. Mer enn 1500 studenter fra inn- og utland til dato for å studere på tysk eller fransk.

Alle kursene er utformet i henhold til Bologna retningslinjer. Dermed programmene utover Sveits er anerkjent internasjonalt støttet og justert.

Utformingen av undervisning i fjernundervisning er basert på ideen om åpen, fleksibel og individuell læring. Den FernUni Sveits følger konseptet av moderne fjernundervisning som "blended learning", en kombinasjon av e-læring og tradisjonell klasseromsundervisning. Avhengig av kurset uttrykk for de ulike komponentene er annerledes.

Steder

  • Switzerland Online

    Switzerland Online, Sveits

    Spørsmål