Keystone logo
Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Faulkner University - Online Programs

Introduksjon

Oppdag din fremtid med en online grad fra Faulkner University!


Vårt oppdrag er å utdanne høyt kompetente, profesjonelle og sosialt engasjerte grunnskolepedagoger som har innhold, pedagogisk og profesjonell kunnskap som vektlegger integritet karakter, som bruker sine gaver til tjeneste for andre, og som viser faglig kompetanse og ledelse i sitt felt.

Faulkner University er en privat, kristen liberal arts institusjon som gir en eksepsjonell utdanning til sine studenter i over 70 år. Vårt online utdanningsprogram gir et bredt utvalg av gode grad programmer fra hvor som helst i landet. Velg blant en av 23 online grad programmer. Du er mer enn et nummer hos Faulkner. Med fleksibel instruksjon som passer til hver elevs tidsplan og en kristen arv som er æret i alt vi gjør, gir våre online utdanningsprogrammer en individuell opplevelse for alle som søker prestisje og ekspertise i en Faulkner-grad.

Faulkner University Voksenopplæring Invitasjon fra Faulkner University på Vimeo.


Online utdanning ved Faulkner University

Faulkner University er en privat, kristen liberal arts institusjon basert i Montgomery, Alabama som har tilbudt studentene en prestisjetunge, trobasert utdanning i det meste av et århundre. For å utfylle vår omfattende liste over campus-programmer, er vi stolte over å tilby studentene en rekke grad programmer som kan fullføres helt online. Hvert program gir en fleksibel, individuell erfaring, en grundig læreplan og samme utdanningskvalitet som våre on-campus-programmer er kjent.


Fordelene ved online kristne universiteter

Vurderer du å studere online på Faulkner University? Det er mange grunner til å registrere deg i en av våre 23 online grad programmer. Her er bare noen av fordelene som tilbys av online kristne universiteter, inkludert Faulkner University:

 • Programmene tilbyr fleksibel, tilpasset planlegging som passer dine preferanser.
 • Mange programmer kan fullføres raskere enn alternativer på campus.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige undervisningspriser som passer ditt budsjett.
 • Hvis du har en jobb, er det ikke nødvendig å sette den på bakbrenneren.
 • Campusbesøk er sjelden nødvendig (visse programmer har funksjon på campuskurs).
 • Du kan studere hvor du vil, hvordan du vil.
 • Studentene kan velge fra et bredt spekter av emner - våre programmer dekker alt fra bibelske studier til rettsadministrasjon.
 • Spesielle fordeler er tilgjengelige for veteraner og nåværende militære medlemmer.


En kristen utdanning

Faulkner Universitets online programmer gir mer enn bare en grad. Hver læreplan er inspirert av skolens oppdrag og verdier, som holder seg til universitetets stolte kristne arv. Uansett hva slags emne dine kurs dekker, vil institusjonens dype rotte kristne idealer bli innfødte hele tiden.

Steder

 • USA Online

  5345 Atlanta Highway, Montgomery, AL 36109, , USA Online

Spørsmål