Keystone logo
Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Introduksjon

Den Banat University of Agricultural Sciences og Veterinary Medicine "King Michael I av Romania" fra Timişoara(BUASVM) er en institusjon som spesialiserer seg på Agronomisk og veterinær høyere utdanning, med en nasjonal og europeisk span.

BUASVM ligger i Timisoara, hovedstaden i Timis County i Vest-Romania, i nærheten av den serbiske og ungarske grensen, ikke langt fra hovedstedene Wien, Budapest og Beograd. Timisoara regnes som den uformelle hovedstaden i den historiske regionen Banat, som er den viktigste sosiale, økonomiske og flerkulturelt senter i den vestlige delen av Romania. I Timisoara leve sammen i harmoni mange etniske grupper som tyskere, ungarere, italienere, serbere og bulgarere. Byen er en kandidat til å ble, i 2021, den europeiske kulturhovedstaden.

Kong Michael I av Romania kunngjort lov 617 / 30.07.1945 for etablering av Fakultet for Agronomy innenfor høgskoler i Timisoara. Gjennom 1948 reformen ble fakultet agronomi forvandlet til Agronomic Institute of Timisoara. Etter desember 1989, har universitetet hatt en kontinuerlig utvikling, preget av spredning av domener og spesialisering i pedagogisk tilbud, på bakgrunner for modernisering av agronomisk høyere utdanning.

I dag opererer BUASVM med 6 fakulteter (jordbruk, hagebruk og skogbruk, Landbruks Ledelse, veterinærmedisin, Animal Science og Bio og Bioteknologi, næringsmiddelteknologi), totalt 27 bachelorprogrammer, 25 masterprogram og 2 doktorgrads skoler (Vegetal og Animal ressurser, og veterinærmedisin).

Fakultet of Agriculture i Timisoara er den eldste fakultetet vårt universitet. Fakultet of Agriculture, forankret i historie, beriket kontinuerlig med nye spesialiseringer som oppfyller samfunnets krav, som opererer i de 6 bachelorprogrammer, 7 masterprogrammer og en doktorskolen.

I alle disse områdene og spesialisering, studentene er opplært i dag kurs og fjernundervisning (sistnevnte er mulig for spesialisering Landbruk og miljøvern og Engineering i Landbruk). Den fire års syklus (3 år i tilfelle av biologi), etterfølges av konfirmasjonen eksamen som gir tittelen "Bachelor of Science i Engineering" (for de store Jordbruk, beskyttelse av planter, miljøteknikk og beskyttelse i landbruket, Land Survey og Matrikkelen, Maskiner og utstyr for landbruk og Mat industri og Landbruk undervist på engelsk), Og "Bachelor i biologi" (for spesialisering biologi).

Fordeler fra tradisjon og fremtidig utviklingspotensial, spesialisering Landbruk tilfredsstiller gjeldende krav innen jordbruk, trening agronomer i stand til å implementere nye teknologier og systemer av plante dyrking, for å sikre og øke jordas fruktbarhet og balansert plantenæring med respekt for miljøvern standarder.

De kompetanse ervervet av våre kandidater i Landbruk er: å utvikle bærekraftige landbruket produksjonsteknologi, organisere og koordinere prestasjoner av produksjonsprosesser, utvikle strategier for gjennomføring av felles landbrukspolitikk på nasjonalt nivå, diagnostisering og håndtering av problemstillinger knyttet til organisering og ledelse av landbruks gårder, som produserer høykvalitets biologisk materiale for multiplikasjon av avlinger, analysere jordbruksland, styring og tildeling midler til landbruk, som sikrer konsulenttjenester og forlengelse tjenester i landbruket.

Studentene er utstyrt med nylig modernisert læringsarealer, forelesningssaler, laboratorier, praksis laboratorier, seminarer. Studentens praksis foregår i eksperimentelle felt og på store private gårder fra Vest-Romania. BUASVM gir utdannings- og forskningsområdene i henhold til gjeldende regelverk.

The University campus mottatt en Certificate of Excellence i BEST CAMPUS kategori tildelt av International Science and Education Konkurransen i Oxford, Storbritannia, 2014. Innenfor campus, er det sovesaler gi tilstrekkelig overnatting i 402 rom med ca 1456 steder; en Bibliotek med bok vedlikehold, interne og intern nasjonale publiseringstjenester og en internasjonal utveksling service; Universitetet Kafeteria har ca 500 plasser, og maten som serveres er godt kjent over hele byen for sin kvalitet og rimelig pris; de Gym og sport felt (Tennisbane kunstgress dekker system, tennisbane-slagg som dekker system, håndballbanen-kunstgress dekker system, basketballbane og betong dekker system, volleyball); en student Dispensary som inkluderer en generell medisinsk dispensary og en tannhygiene anlegget; og en barnehage. For å søke om vår spesialisering i Landbruk undervist på engelsk(Eller for andre spesialiseringer), er obligatorisk en Baccalaureate diplom.

Steder

  • Calea Aradului nr.119, 300645 Timişoara, jud. Timiş, România, 300645, Timișoara

Spørsmål