Keystone logo
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Introduksjon

Laget i 1962, Fakultet for ingeniør of Minas Gerais - er et nasjonalt referanse i undervisningen av mekanikk - FEAMIG. Foreløpig tilbyr høgskolen lavere kurs i Engineering landmåling, Civil Engineering and Engineering Produksjon og sensu etter konfirmasjonen kurs i Occupational Safety Engineering, Road Engineering, kvalitetsteknikk, miljøteknikk og Geo-referanse av landlig eiendom .

The College blir vedlikeholdt av Educational Institute Cândida de Souza. Integrere undervisning, forskning og utvidelse, gir FEAMIG sine studenter en fullstendig utdanning, stivnet i vitenskapelig, teknologisk, administrative, humanistisk, etiske og sosiale kunnskaper. For dette formål, fakultetet har vitenskapelige innvielsesprogrammer, veiledning, internships Center, Pedagogisk Veiledning i tillegg til kurs og Coordination Board, som koordinerer arbeidet til lærere og gi støtte til studenter. Trene dyktige fagfolk, i stand til å utvikle gode løsninger på behovene i markedet og samfunnet er målet for FEAMIG.

I 2009 ble publisert Anerkjennelse Fornyelse orden landmåling Engineering Course, i 2012, godkjenning Fornyelse rekkefølgen av produksjon Engineering kurset. I 2013 ble det publisert forordningen brukstillatelse Course of Civil Engineering, som fikk karakteren 4 av MEC.

Steder

 • Belo Horizonte

  R. Aquiles Lôbo, 524 - Floresta, Belo Horizonte - MG, 30150-160, Brazil, , Belo Horizonte

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål