Keystone logo
EU Business School

EU Business School

EU Business School

Introduksjon

EU Business School

EU Business School (EU) ble etablert i 1973, og er en internasjonal, profesjonelt akkreditert, høyt rangert handelshøyskole med campus i Barcelona, Genève og München. Vi tilbyr små, dynamiske klasser på engelsk, med det beste fra både nordamerikanske og europeiske akademiske læreplaner. Vår pragmatiske tilnærming til forretningsutdanning forbereder studentene på en karriere i dagens raskt utviklende og globaliserte næringsliv.

EU tilbyr grunnleggende, bachelor-, master-, MBA- og doktorgradsprogrammer, både på campus og online med forretningsadministrasjon, kommunikasjon, reiselivsledelse, internasjonale relasjoner, sportsledelse, digital medieadministrasjon, internasjonal virksomhet, markedsføring, finans, bedrift og menneskelig ressursstyring, blant annet.

Gjennom vårt globale nettverk av akademiske partnere kan studenter oppnå statsanerkjente grader på EU-campus med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannia og Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spania. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston og Shinawatra University i Bangkok gir studentene muligheten til å oppnå en andre kvalifikasjon mens de studerer i varierte og berikende miljøer. EU Group-programmer er akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) og International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), anerkjent av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Vi har også International Quality Accreditation (IQA) tildelt av Central and East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen er også akkreditert av EduQua, det første sveitsiske kvalitetsmerket rettet mot voksenopplæring.

EU-campusene ligger ved Middelhavskysten , blant de sveitsiske alpene og i den økonomiske hovedstaden i Tyskland, og tilbyr studentene muligheten til å bo i fire forskjellige og berikende miljøer. Studenter kan overføre mellom campus og utforske mangfoldet i Barcelona, Genève og München. Dette gir en god unnskyldning for å lære et språk og møte en rekke mennesker samtidig som du opplever nye forretningsorienterte muligheter. I tillegg kan studenter delta i utveksling til våre partnerinstitusjoner i blant annet USA, Kina, Storbritannia, Spania, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brasil, Kasakhstan, Canada og Russland.

Campus funksjoner

  Opptak

  Opptaksprosessen ved EU Business School er klar og grei. Søkere må oppfylle spesifikke akademiske og engelskspråklige krav for å være kvalifisert for opptak til det valgte programmet.

  Potensielle studenter blir evaluert på styrken av søknadene deres som helhet. Det tas hensyn til studentens egenskaper og evner: lederpotensial, faglige prestasjoner, prestasjoner på standardiserte prøver, fritidsaktiviteter og personlige erfaringer. EUs Admissions Services-avdeling vil bistå alle søkere gjennom hele søknadsprosessen.

  Stipend og finansiering

  Flere stipendalternativer er tilgjengelige. Vennligst sjekk instituttets hjemmeside for mer informasjon.

  Rangeringer

  1. Rangert nr. 1 i klasse og fakultetsmangfold etter QS Top MBA 2021
  2. MBA -program rangert som nr. 3 i Spania av Forbes Magazine
  3. Tildelt fire stjerner for fortreffelighet innen forretningsopplæring av QS Stars
  4. EUs Online MBA rangert som 20. i verden av QS Top MBA
  5. EUs MBA er anerkjent som nummer 23 i verden av América Economía
  6. Rangert som 42. i QS European MBA Rankings 2021
  7. Rangerte femte i QS MBA Guide Return on Investment Report for lønnsopphevelse i Europa
  8. Plassert som sjette som beste handelshøyskole for kvinnelige studenter av Capital magazine
  9. Rangert i topp 100 over hele verden for karrierespesialisering (MBA i entreprenørskap)
  10. Rangert i topp 100 over hele verden for karrierespesialisering (MBA i markedsføring)
  11. Rangert i topp 140 i QS Global MBA Rankings 2021
  12. EUs online MBA rangerte topp i CEO Magazines online globale rangeringer syv år på rad
  13. Rangert i toppnivået for globale og europeiske MBA -programmer av CEO Magazine
  14. EUs Executive MBA rangerte Tier One i CEO Magazines Global Executive MBA Rankings
  15. Rangert Premier DBA -program av CEO Magazine
  16. Oppført som en topp 20 handelsskole av China Economic Review magazine
  17. Oppført som en topp 30 europeisk høyere utdanningsinstitusjon for entreprenørskap av EU-Startups

  Opptakskrav til programmet

  Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

  Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

  Steder

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, 08017 Barcelona, 08021, Barcelona

  • Geneva

   Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

  • Munich

   EU Business School Theresienhöhe 28, 80339, Munich

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Sveits

   Spørsmål