Keystone logo
European School of Banking Management

European School of Banking Management

European School of Banking Management

Introduksjon

151645_ACAMSLogo_TM_RGB.png

Italiensk partner for ACAMS

European School of Banking Management ble født for over 25 år siden. I løpet av et kvart århundre har den uteksaminert tusenvis av studenter og har blant sine kunder de viktigste gruppene innen bank-, forsikrings- og spillsektorene.
Dens avdeling, den italienske skolen for anti-hvitvasking og overholdelse av penger, har blitt referansepunktet for spesialister i sektoren. Anti-Money Laundering Master / CFT Diploma er godkjent på europeisk nivå og anerkjent av eksperter som toppen av italiensk og internasjonal opplæring på området.

Skolen trener ledere og spesialister mot hvitvasking av penger og utsteder sertifisering av ervervede ferdigheter i samsvar med EU-direktiver, på AML-området, trener og sertifiserer også spesialister innen KYC, Compliance og CFT.Scuola Italiana Anti-Money Laundering and Compliance har blitt valgt som eneste italienske partner av ACAMS (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists), den største internasjonale organisasjonen dedikert til å øke kunnskapen og ekspertisen til fagfolk som identifiserer og forebygger økonomisk kriminalitet.

Steder

 • Milan

  VIALE GRAN SASSO 11, 20131, Milan

  • Rome

   Rome, Italia

   • Bari

    Bari, Italia

    Spørsmål