Keystone logo
European Business University

European Business University

European Business University

Introduksjon

Om EBU

183456_milestone.png

Mission Statement

European Business University of Luxembourg er opptatt av å oppnå og opprettholde en tradisjon for akademisk dyktighet ved å sikre at den er i forkant av utviklingen av innovasjon. EBU vil tilstrebe å bli av referansen for kvalitetsopplæring i verdensklasse ved å trekke på talentene til et aktivt støttet team av internasjonalt anerkjent stab og fakultet for kvinner og menn med transkulturell bakgrunn.

For å støtte oppdraget, EBU:

  • Vil fungere som en intellektuell ressurs og plattform for det globale samfunnet;
  • Vil til enhver tid opprettholde etiske standarder;
  • Will gjør utdanning tilgjengelig, rettferdig og rimelig for det globale samfunnet;
  • Will oppfyller behovene i det globale samfunnet gjennom en rekke programmer;
  • Vil gi et transkulturelt miljø.

124413_124291_csm_slide_chateau_f8b09521011.jpg

En artikkel om nettbasert utdanning

European Business University of Luxembourg utviklet seg fra Technology Enabled Learning - Africa, Asia and the Americas (TEL-A) grunnlagt for å gi et mer balansert og rettferdig utdanningssystem. Begge enhetene er dannet og basert i Storhertugdømmet Luxembourg.

European Business University of Luxembourg (EBU) er en luxemburgsk regjering registrert Asbl. (ideell forening) registreringsnummer F12020. EBU er vert for flere partnerskap og spesialiserte nettkurs, og inviterer deg til å tillate oss å hjelpe deg med å oppfylle dine mål for personlig og profesjonell fremgang. Vårt lederteam er dedikert til å oppfylle universitetets pedagogiske oppdrag om å opprettholde en tradisjon for akademisk dyktighet ved å sikre en verdensklasse utdanning blir levert av et fullt støttet team av internasjonalt anerkjent fakultet som er fageksperter.

EBU er opptatt av ideen om å utvikle innovasjon. Det er denne ånden som finnes i alle aspekter av vårt online program og dets aktiviteter: fra vårt engasjerte entusiastiske og høyt motiverte fakultet og støttepersonell til vårt globale nettverk av studenter og universitetspartnere. I denne forbindelse kan alle EBU-utstedte faglige sertifikater bekreftes gjennom Ethereum blockchain. Detaljer om hvordan disse sertifikatene kan autentiseres er tilgjengelige fra vårt administrasjonsteam.

EBU holder seg til Triple Bottom Line i denne rekkefølgen; Mennesker, planet, fortjeneste. Vi ønsker også å støtte FNs mål for bærekraftig utvikling.

Lær og vokse med EBU Online hvor som helst i verden, uansett hvor du er i karrieren din.

Tim Gouw / Unsplash

Three businesswomen

Steder

  • Luxembourg City

    Château de Wiltz L-9516 Wiltz G.D. of Luxembourg, , Luxembourg City

Spørsmål