Master i kjøkken, kokk og profesjonell kokk
Euroinnova International Online Education
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Atarfe, Spania
Språk
Spansk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
800 timer
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
EUR 2 380 / per course
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Meld deg på denne Online Cooking Master og bli en ekspertkokk. Gi din profesjonelle karriere det løft du fortjener og fremhev treningen din i et stadig mer konkurransepreget arbeidsmarked takket være Euroinnova Business School.
Kjøkkenet, gastronomisk kunst
Tanken om mat inspirerer mange mennesker rundt om i verden, i hvert land utføres matlaging på en spesiell måte, den overfører sine skikker og tradisjoner som gjenspeiler livsstilen til en bestemt befolkning, som er den kulinariske kunsten elsket av hele verden.
Samfunnet i store byer har endret mange spisevaner, mange velger det enkle og ty til hurtigmat, er en dårlig utarbeidet mat og anses usunn siden den inneholder unaturlige stoffer som kommer inn i kroppen vår siden de inneholder mange konserveringsmidler og GMO som genererer lang tid -varige fordommer for helsen vår.
Det er derfor vi må bli klar over hvor viktig sunn mat er og ikke ty til hurtigmat eller andre typer mat som ikke gir fordeler som definert av helsevitenskapen. Etter å allerede ha kjent betydningen av kjøkkenet for mennesket og dets egen utarbeiding knyttet til sunne matvarer der det er forstått at det er en grunnleggende og grunnleggende funksjon i menneskelig utvikling.
Hva vil du lære?
Takket være denne Online Master of Professional Chef and Chef, med offisiell universitetsgrad, vil den lære deg teknikker og kunnskap innen det kulinariske feltet, og bli en ekspert på feltet.
Når du er spesialisert, vil du kunne bli en mesterkokk ved å være en høyt kvalifisert kokk som leder sitt eget kjøkkenlag. Alle de store restaurantene har en mesterkokk som har ansvaret for å velge temaer og forberede menyer, samt evaluere og administrere forberedelsen og prosessen på kjøkkenet.
Hvem er det for?
Det er fokusert på mennesker som er dedikerte innen gjestfrihetssektoren og i forretningsmodeller dedikert til kommersialisering av ferdiglagde matvarer, lagrings- og emballasjefirmaer, rå matvarer og alle aspekter som har å gjøre med kulinarisk og matsektor.
Kursmetodikk
Er du fortsatt i tvil? Ikke bekymre deg, hos Euroinnova er vi oppmerksomme på dine behov, og vi vil løse enhver tvil uten forpliktelser. Be om tilgang! gjennom våre sosiale nettverk, kundeservice, nettside eller gjennom vårt rådgivningsteam. I tillegg, hvis du registrerer deg nå, vil du ha lett tilgjengelig anskaffelse av didaktisk materiale relatert til de mest fremragende gastronomiene i verden.
Det skal bemerkes at denne mesteren i matlaging. Profesjonell kokk og kokk de Cuisine læres helt eksternt, noe som gir deg større fleksibilitet når du studerer og kombinerer det med ditt arbeid og personlige liv.
Registrer deg hos Euroinnova og benytt deg av denne muligheten!
Generelle egenskaper
Oppsummering av profesjonelle muligheter for online matlaging:
Den mesteren i matlaging. Profesjonell kokk og kokk de Cuisine tilbyr deg spesialisert opplæring innen feltet. Vi må vite at for gjestfrihets- og reiselivsområdet er det veldig viktig å utdype og tilegne seg kunnskapen om Chef de Cuisine og / eller Professional Cook, som et kurs med godt innhold og som du vil kunne utvikle deg til som profesjonell.
Mål for master cocina online:
Denne Master in Cooking vil lette oppnåelsen av følgende fastsatte mål: Introdusere eleven for de forskjellige områdene på kjøkkenet, samt kunnskap om verktøy, materialer og møbler. Start eleven i teknikkene på kjøkkenavdelingen. Organiser, koordiner og kontroller arbeidsteamet og administrer avdelingen internt. Organiser arbeidsprosesser for å optimalisere ledelsen og administrasjonen av virksomheten. Kjenn egenskapene til produktene som er involvert i tilberedningen av rettene.
- Analyser, finjuster og utfør prosessen med utførelse og bevaring av grunnleggende utarbeidelser av flere applikasjoner som er egnet for påfølgende tilberedning av retter med grønnsaker, tørket belgfrukter, pasta, ris, egg, fisk, krepsdyr, bløtdyr, kjøtt, fjærfe og jakt, bakverk og elementære desserter.
- Analyser, finjuster og bruk de grunnleggende teknikkene for baking og tilberedning av grønnsaker, tørkede belgfrukter, pasta, ris, egg, fisk, krepsdyr, bløtdyr, kjøtt, fjærfe og vilt og, når det er aktuelt, konservering, for å få kulinariske tilberedninger og grunnretter og desserter.
- Analyser, finjuster og utfør regenereringsprosessen som kreves av kulinariske tilberedninger basert på grønnsaker, tørket belgfrukter, pasta, ris, egg, fisk, krepsdyr, bløtdyr, kjøtt, fjærfe og vilt, samt grunnleggende bakverk og elementære desserter, for senere bruk eller forbruk.
- Analysere og utføre etterbehandling av grunnleggende bakverk og elementære desserter og kulinariske bearbeidelser av grønnsaker, tørkede belgfrukter, pasta, ris, egg, fisk, krepsdyr, bløtdyr, kjøtt, fjærfe og vilt i henhold til deres definisjon, status og type tjeneste, for å svare på optimal markedsføring.
- Øv på mulige variasjoner i kulinariske utførelser, teste modifikasjoner når det gjelder teknikker, form og snitt av sjangere, alternative ingredienser, kombinasjon av smaker og presentasjonsform og dekorasjon.
- Evaluer informasjonen som genereres når det gjelder smak, forventninger eller behov for et potensielt behov, og trekk de nødvendige endringene i den kulinariske produksjonsprosessen for å gjøre passende tilpasninger.
- Analyser kulinariske utførelser som beskriver utførelsesprosessene deres.
- Gjennomfør, finjuster og bevar kulinariske fremstillinger som generelt er komplekse og representative for sine typiske gastronomiske verdier: territorielle eller midlertidige.
- Design og lag dekorasjoner for alle slags kulinariske utførelser, bruk passende grafikk- og dekorasjonsteknikker.
- Analyser restaurantsektoren.
- Analyser og definer gastronomiske tilbud som menyer, bokstaver eller andre viktige tilbud (galas, banketter).
- Definer egenskapene til mat og drikke med tanke på spesifikke gastronomiske tilbud og kvaliteten på produktene.
- Beregn eksterne og interne forsyningsbehov for jaeneros knyttet til spesifikke gastronomiske tilbud, og skriv forespørselsordrene.
- Utvikle den interne forsyningsprosessen for jaeneros og grunnleggende utarbeidelser av flere applikasjoner i samsvar med de gastronomiske tilbudene eller bestemte arbeidsplaner, med henvisning til grønnsaker, tørkede belgfrukter, pasta, ris og egg.
- Utfør mottak av mat og drikke for senere lagring og distribusjon.
- Analyser mat- og drikkeoppbevaringssystemer og utfør de iboende operasjonene i henhold til de valgte systemene.
- Beregn kostnadene for råvarer for å estimere mulige priser på tilhørende gastronomiske tilbud.
- Anerkjenn og bruk gjeldende standarder og tiltak som er nødvendige for å sikre hygienisk-sanitær kvalitet på gjestfrihetsaktiviteten.
- Vurder miljøproblemene som oppsto i hotellbransjen.
Profesjonelle muligheter for online matlaging:
Takket være denne Master in Cooking vil du øke opplæringen din innen gjestfrihetsfeltet slik at du kan utvikle din profesjonelle aktivitet både i store, mellomstore og små bedrifter, hovedsakelig innen gjestfrihetssektoren, selv om du også kan jobbe alene i små bedrifter i catering undersektor.
Hva forbereder matlagingsmesteren deg på:
Denne mesteren i matlaging. Profesjonell kokk og kjøkkenleder forbereder deg på å tilegne deg spesifikk kunnskap innen området ved å utvikle studentens ferdigheter til å fungere profesjonelt i sektoren.
Hvem er online matlagingsmester rettet mot:
Denne mesteren i matlaging. Profesjonell kokk og kokk er rettet mot alle som er interessert i gjestfrihet og turisme og ønsker å spesialisere seg i kokk og / eller profesjonell kokk.
Treningens offisielle karakter:
Denne opplæringen er ikke inkludert i omfanget av offisiell regulert opplæring (tidlig barndomsutdanning, grunnskoleutdanning, videregående opplæring, offisiell yrkesopplæring FP, baccalaureat, universitetsgrad, offisiell universitetsmester og doktorgrad). Det er derfor en utfyllende og / eller spesialiseringstrening, rettet mot tilegnelse av visse ferdigheter, evner eller ferdigheter av profesjonell karakter, som kan vurderes som en fortjeneste i jobbstyrer og / eller konkurransedyktige eksamener, alltid innenfor opplæringsdelen. og / eller kontinuerlig opplæring, er det alltid viktig å gjennomgå de spesifikke kravene for vurderingen av den spesifikke offentlige jobbbanken som vi ønsker å søke om.