Master i gastronomisk innovasjon + universitetsgrad
Euroinnova International Online Education
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Atarfe, Spania
Språk
Spansk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
800 timer
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
EUR 2 380 / per course
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Ta denne masteren i gastronomi og bli en ekspert på gastronomisk innovasjon. Gi din profesjonelle karriere det faglige løftet den fortjener og dra nytte av denne opplæringsmuligheten med en universitetsgrad som kan vurderes i opposisjoner og arbeidsutveksling.
Denne mastergraden i gastronomisk innovasjon tilbyr deg spesialisert opplæring om emnet. For øyeblikket, i restaurantens verden, er det veldig viktig å kjenne til de grunnleggende aspektene ved gastronomisk innovasjon. Denne mastergraden i gastronomisk innovasjon tilbyr den nødvendige kunnskapen for at studenten skal trenes i alle aktuelle aspekter av gastronomi.
Programresultat
Gastronomi master mål
- Målene for denne mastergraden i gastronomisk innovasjon er følgende:
- Beskriv de gastronomiske tilbudene til spanske, internasjonale og andre deler av verden.
- Kjenn til de gastronomiske utformingene av kjøtt, fisk, grønnsaker, belgfrukter og ris og pasta.
- Bestem råvarene som brukes i konfekt.
- Identifiser de mest populære dessertene.
- Tilegne seg kunnskap og ferdigheter for en korrekt presentasjon og etterbehandling av kulinariske forberedelser.
- Kjenn det grunnleggende innen kulinarisk teknologi.
- Beskriv kjøkkenmaskineri og utstyr.
- Spesifiser prosessene for regenerering, pre-utarbeidelse og konservering av kulinariske produkter.
- Kjenne til konseptet matbioteknologi.
- Identifiser gjæringsprosessene til mat som håndteres på kjøkkenet.
- Kjenne til god miljøpraksis i næringsmiddelindustrien.
Hva forbereder Master of Gastronomy deg på?
Master i gastronomisk innovasjon forbereder deg til å ha en bred og presis visjon om matmiljøet i forhold til flere viktige aspekter som sanitær bioteknologi, ønologi, kjøtt- og fisketilberedning m.m. Med mål om å gjennomføre en gastronomisk innovasjon når man utfører arbeid på dette feltet.