Keystone logo
© Euler-Franeker Memorial University with public domain portrait of J. Euler
The Euler-Franeker Memorial University

The Euler-Franeker Memorial University

The Euler-Franeker Memorial University

Introduksjon

EULER (kort form, lang form: The Euler-Franeker Memorial University Institute) er et uavhengig akademisk institutt formelt etablert innenfor EUCLID (Euclid University), en mellomstatlig traktatbasert organisasjon med et universitetscharter. EULER har også et eget universitetscharter i kongeriket Nederland, som lar det gi både EUCLID- og EULER grader i henhold til nasjonal og internasjonal lov.

Takket være denne strategiske historien og forholdet, er EULER i stand til å dra full nytte av EUCLIDs infrastruktur og institusjonelle anerkjennelse samtidig som de opprettholder sine unike egenskaper og visjon.

I krysset mellom tradisjon og modernitet

EULER visjon som et "Memorial"-universitet er å fortsette og gjenopplive tradisjonen med vitenskapelig strenghet, disputas (formell debatt) og sosio-åndelig engasjement fra Europas store universiteter, særlig fra det opprinnelige Franeker University, som leverte ekstraordinær utdanning mellom 1585 og 1811. EULER drar nytte av den økonomiske, teknologiske og akademiske støtten fra en mellomstatlig organisasjon for å gjenoppta og engasjere en stor tradisjon for global akademisk fortreffelighet.

Vår historie

Vi er stolte av å være en del av kongeriket Nederland, siden våre røtter går dypt i historien, helt til Nederland på 1500-tallet, 1585 for å være nøyaktig, året for etableringen av Universitetet i Franeker. Dette bemerkelsesverdige universitetet fortsatte i sin opprinnelige form til det ble oppløst av den franske keiseren Napoleon i 1811 og til slutt opphørte virksomheten, til og med dets Athenaeum-form i 1843. "Asken fra Franeker" forble imidlertid ulmende som sin varige visjon om å harmonisere vitenskap, filosofi , forskning og teologi forble stadig mer relevant.

Ett hundre og åtti år senere ble flammen tent på nytt ved hjelp av et minneuniversitetscharter godkjent av departementet for utdanning, vitenskap, kultur og idrett (Willemstad, Curaçao, Kongeriket Nederland). Charteret ga The Euler-Franeker Memorial University (Foundation) den juridiske retten til å gjenopplive arven og visjonen til denne bemerkelsesverdige nederlandske institusjonen, samtidig som den for første gang i et universitetsnavn minnes den dype arven etter Leonard EULER .

Stipend og finansiering

EULER streber etter å være en eksepsjonelt rimelig institusjon og forstår likevel utfordringen med å betale for den nødvendige investeringen i ens høyere utdanning.

EULER er ikke i stand til å henvise søkere til eksterne finansieringskilder, men vil utstede offisielt brev om tillatelse som kan brukes til å sikre finansiering fra banker og andre finansieringskilder.

Følgende EULER stipend er tilgjengelig for øyeblikket. Spør opptakskontoret for ytterligere informasjon om kvalifikasjoner og prosedyrer.

Steder

 • Willemstad

  Cas Coraweg, 105-A, , Willemstad

 • Willemstad

  Cas Coraweg, 105-A, , Willemstad

 • The Hague

  EULER | EU&NL Liaison Office Johan de Wittlaan 7, 2517 JR, The Hague

  Spørsmål