Keystone logo
Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Introduksjon

Historien du skriver

Velkommen / en skole som kreativ skriving på spansk i verden, velkommen / aa Escuela de Escritores :

Vi har alle en historie å fortelle, og vi kan finne den beste måten å gjøre det. Fordi, ja, kan du lære å skrive. Skriving er en ferdighet, og som alle håndverket, er første skritt å kjenne og beherske teknikker som gjør det mulig å utøve det mesterlig. Lære dette håndverket er raison d'être av Escuela de Escritores . Lær ikke alene innenfor rekkevidde av geni berørt av den guddommelige finger eller velsignet med genet for skriving: oppdage den hver dag i femten år tusenvis av mennesker har gått gjennom nettstedet vårt og virtuelle klasserom.

70089_17-18_FB_portada_1200x627px_SOLO-IMAGEN.jpg

Når en jobb er utført mesterlig, blir det kunst når det gjelder kunst og også snakke om de immaterielle eiendeler som er talent eller inspirasjon. Talent er ikke lært, men har lite eller mye, kan utvikle seg i det rette miljøet. Forfattere har alltid behov for å omgi seg med andre forfattere for veiledning eller råd (husker litterære sirkler eller epistolary forholdet mellom mange av dem). Escuela de Escritores er en møteplass for spanske forfattere fra hele verden, til et fellesskap dele opplevelsen av å skrive med bandmedlemmer, ledet av mange av de beste lærerne i kreativ skriving i spansk.

Fordi start skriving er bare begynnelsen. Det er mange forfattere som, når de blir spurt hvorfor de skriver, tar du så mange timer foran den blanke siden, svare med to ord: mer liv. En forfatter lever mange liv: hennes og alt han oppdager i seg selv. Noe er ødelagt når vi skriver at lag av frykt som skiller oss fra verden, den sanne følelser. På den andre siden er vi født skjøre ord som en forfatter lærer å ta vare inntil de møtes i setninger som, med tålmodighet og mye dyktighet, ende opp som fortellinger, romaner, filmmanus, dikt, kunst, livet.

70090_007ec.jpg

Hvis ditt ønske er å trene deg som forfatter, startet i hemmeligheter og teknikker for dette utfordrende og spennende jobb, ikke skuffe. Vi kan ikke love suksess, og tusenvis av lesere, og heller ikke ubehag av Fame, denne litterære herlighet som noen forveksler med å være en forfatter; men vi kan garantere en solid, omfattende og velstrukturert trening som lar deg lære alle teknikker og ressurser av handelen: trening som du kan gå om å bygge din stemme og tale, at livet som slår inni deg, og bare deg du kan stole på.

Steder

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

  • Madrid

    Covarrubias 1 , 28010, Madrid

Spørsmål