Keystone logo
ESCP Business School

ESCP Business School

ESCP Business School

Introduksjon

ESCP Business School grunnlagt i 1819 og har produsert generasjoner av ledere og gründere. Med sine seks urbane studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa, gjør ESCPs virkelig europeiske identitet det mulig å tilby en unik flerkulturell utdanningsstil innen forretningsområdet og et globalt syn på internasjonale ledelsesspørsmål. Hvert år ønsker ESCP velkommen over 6000 studenter og 5000 ledere fra mer enn 120 forskjellige land, og gir dem et omfattende tilbud av ledelseskurs og spesialiserte programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). www.escpeurope.eu - Følg oss på Twitter @ESCPeurope

Historie

Selv om ESCP Business School merkevaren utviklet seg i løpet av sine nesten 200 års historie, forble den alltid lojal mot de tre første bokstavene. Startet i 1819 under navnet École Spéciale de Commerce et d'Industrie og kort etter omdøpt til École Supérieure de Commerce , utviklet den seg til ESCP femti år senere i 1869. Etter å ha slått seg sammen med søsterskolen, European School of Management (EAP), i 1999 ble skolen kalt ESCP-EAP i omtrent et tiår. Til slutt, i 2009, ble skolens navn til ESCP Europe, med henvisning eksplisitt til dets europeiske arv og posisjonering.

Det internasjonale omfanget av ESCP Business School har vært synlig siden tidlig alder. Allerede i 1824-klassen telte 30% av internasjonale studenter med 15 forskjellige nasjonaliteter, blant dem sju spanske, fem brasilianere, fem nederlendere, fire tyskere og to amerikanere.

Språkopplæring var en viktig del av den første læreplanen som, i tillegg til fransk grammatikk, også inkluderte kurs i engelsk, tysk og spansk. Fra 1825 ble totalt ti språk undervist ved ESCP, og studentene måtte studere minst tre av dem.
Rundt ett og et halvt århundre senere var ESCP igjen en pioner gjennom etableringen av en handelshøyskole med flere campus. For å svare på skolens europeiske kall ble det åpnet campuser i Tyskland og i Storbritannia i 1973, etterfulgt av Spania i 1988, Italia i 2004 og Warszawa i 2015. I sammenheng med en stadig mer globalisert verden var ambisjonen. av ESCP Business School dag er å trene virkelig europeiske ledere ved å fremme koblingen mellom humanistiske verdier og lederutdanning. ESCP blir en ekte europeisk skole som er åpen for verden.

Høydepunkter fra det 21. århundre

 • 2001: Master i Management-programmet til ESCP er validert av City University London som gir studentene muligheten til å få en europeisk MSc i ledelse.
 • 2002: ESCP Business School er akkreditert av Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), noe som gjør den til en av de første handelshøyskolene med Triple Crown-akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA.
 • 2004: En femte campus i Torino, Italia er grunnlagt. Master i Management studenter kan få den italienske grad Laurea Magistrale, godkjent av Universitetet i Torino.
 • 2005: Skolen innvier campus i London etter flytting fra Oxford. ESCP har nå urbane campuser i fem store europeiske byer: Paris, London, Berlin, Madrid og Torino.
 • 2007: Master i Management-programmet er anerkjent av Carlos III-universitetet i Madrid, og studenter kan oppnå den spanske graden Master Europeo en Administración y Dirección de Empresas. ESCP er i stand til å tildele en nasjonal grad i hvert av sine fem implantasjonsland.
 • 2015: Skolen etablerer sin sjette europeiske campus via en strategisk allianse med det Warszawa-baserte Kozminski-universitetet, den eneste handelshøgskolen i Midt-og Øst-Europa med trippel akkreditering (AACSB, EQUIS, AMBA).
 • 2016: Paris-campusen strekker seg til Montparnasse-distriktet (Paris venstre bredd), for å utvikle Executive Education-aktiviteter og støtte skolens utvikling og vekst.
 • 2018: ESCP Business School blir autonom fra Regional Chamber of Commerce and Industry Paris Île-de-France, som nå er skolens hovedaksjonær.

Oppdrag

" ESCP Business School oppdrag er å inspirere og utdanne morgendagens forretningsledere."

Vår overbevisning er at morgendagens bedriftsledere må være internasjonal, digital og interkulturell effektiv. Vår tilnærming til utdanning og organisasjonsstruktur gjenspeiler dette, med sterke internasjonale programmer som leveres av et integrert (pan-europeisk) fakultet på tvers av universiteter i hvert av Europas viktigste markeder.

Vi fremmer dette oppdraget gjennom vår unike tilnærming til internasjonal ledelseutdanning og -forskning, som fremmer transnasjonal erfaring, samarbeid og læring innenfor et paneuropeisk rammeverk.

I 2015 formaliserte skolen en unik tilnærming og et perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer for (4) Business . Dette fortsetter å lede arbeidet vårt og er nå innebygd i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

Vår visjon

(Hva og hvor vi vil være innen 2022)

“I 2022 vil ESCP bli anerkjent over hele verden som den ledende europeiske handelshøyskolen for internasjonalt fokusert lederutdanning.Vår visjon innebærer

 • produsere og formidle verdensklasse forskning i internasjonal / komparativ styring som former måten organisasjoner og ledere tenker og oppfører seg på;
 • produserer kulturelt og digitalt smarte kandidater som er rustet til å forme og koble morgendagens forretningsverdener;
 • engasjerende meningsfylt med bedrifter, alumner og regjeringer for å fremme fremskritt i internasjonal ledelse og interkulturelle relasjoner;
 • utnytte mangfoldet i alle dens former som en kilde til innovasjon, styrke og lederskap

Campus funksjoner

Nøkkelord

 • 6 campus: Berlin, London, Madrid,
  Paris, Torino og Warszawa
 • 130 akademiske allianser i Europa og verden
 • Trippel akkreditering: AACSB - EQUIS - AMBA
 • Regelmessig rangert blant verdens beste handelshøyskoler
 • Europeisk styring som representerer skolens dype europeiske identitet

  Akkrediteringer

  Steder

  • Spain Online, Spania

  • c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, , Madrid

  Spørsmål