Keystone logo
ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Introduksjon

Business and Management School

ENyD Business and Management School er en utdanningsinstitusjon som spesialiserer seg på videreutdanning, og som har som hovedmål å lette anskaffelsen av nøkkelkompetansene som kreves av profesjonelle profiler gjennom en 100% praktisk metodikk som gjelder arbeidsmiljøet fra første dag

I nesten 20 års erfaring har de over 48 000 studentene med 50 forskjellige nasjonaliteter bestemt seg for å stole på den pedagogiske modellen for ENyD. Blant hans studieretninger er: bedriftsledelse, fornybar energi, begivenhetsadministrasjon og protokoll, digital markedsføring, regnskap og økonomi, bedriftsrådgivning, bedriftsledelse, big data eller talentledelse, å kunne velge mellom forskjellige opplæringsnivåer, slik som disse er universitets spesialiseringskurs, mestere eller den offisielle MBA.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

ENyD Business and Management School har nettbasert opplæring, noe som gjør det mulig for studenten større kompatibilitet mellom det akademiske og arbeidslivet deres gå til virtuelle klasser, få tilgang til 100% oppdaterte manualer, løse interaktive øvelser, etc. Å telle for dette ved hjelp av spesialiserte veiledere og profesjonelle koordinatorer som alltid er klare til å svare på spørsmål.

I tillegg tilbyr ENyD økonomisk støtte og stipend for å lette tilgangen til kvalitetsopplæring. Når det gjelder tilgang til arbeidsmarkedet, tilbyr School of Business and Management sine studenter en komplett sysselsettings- og internship-tjeneste, med avtaler med mer enn 4000 selskaper.

Steder

Steder
 • Madrid

  ENyD Madrid Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID, , Madrid

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Spørsmål