Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Emerson College, Department of Communication Sciences and Disorders

Introduksjon

Med tale og kommunikasjon som to av våre grunnleggende disipliner, har Emerson College vært viet til kommunikasjon og kunst siden høgskolens etablering i 1880. Institutt for kommunikasjonsvitenskap og forstyrrelser fortsetter å innovere og fremme forskning og utdanning innenfor disse stadig viktige disiplinene i dag .

Med studiesteder i Boston, Los Angeles og Nederland tilfører Emerson sin energi og innovasjonskultur i hvert av tilbudene til bachelor- og graduate-program – online og på campus, i USA og i utlandet. Vårt mangfoldige fellesskap fremmer nysgjerrighet og kreativ tenkning, som våre studenter og nyutdannede bruker til å forme vårt 21. århundres samfunn.

Om Institutt for kommunikasjonsvitenskap og lidelser

Emersons avdeling for kommunikasjonsvitenskap og lidelser har vært dedikert til å hjelpe mennesker med å overvinne utfordringer knyttet til tale, språk og andre kommunikasjonsforstyrrelser i mer enn 80 år . Avdelingens banebrytende programmer på lavere og høyere nivå forbereder studentene på en rekke karrierer innen feltet, inkludert talespråklig patologi, audiologi og ergoterapi.

Institutt for kommunikasjonsvitenskap og lidelser er kjent for å være i forkant av forskning og har et rykte for fortreffelighet i sin kliniske forberedelse av fagfolk på feltet.

Steder

  • Boston

    216 Tremont St, 02116, Boston

    Spørsmål