Keystone logo
© BIMM University
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Introduksjon

Online engelskkurs for eldre tenåringer og voksne

Online selvstudiekurs og undervist på nettkurs

Online selvstudiumEJO tilbyr 9 forskjellige online kurspakker for eldre tenåringer og voksne. Alle studentene trenger er en internettforbindelse og en enhet (de fleste er mobilvennlige og de vil bare laste ned appen).Pakkene som tilbys spenner fra et to-komponent akademisk engelsk-kurs til et fem-komponent forretningsengelskurs. For eksempel består Down to Business Achiever-kurspakken av Business Speaking, Business Vocabulary og tre Business Writing-komponenter på B2-nivå. Det praktiske engelskkurset på A2-nivå og over starter med en diagnostisk test, og deretter velger programmet leksjonsveien eleven skal følge. A1-nivået leksjonene er forhåndsvalgt.

Lærte nettkurs

EJO tilbyr akademisk engelsk, forretningsengelsk, generell engelsk og eksamensforberedelse som undervises på nettkurs. Før kurset ditt starter du en engelsk test og en behovsanalyse. Du har en detaljert diskusjon med et medlem av EJO-teamet om dine mål og mål for kurset ditt og om spesifikke språkområder du ønsker å utvikle. Uansett hva du trenger, planlegger læreren et program for å møte dem. Leksjonene er 60 minutter lange, og du kan ha så få eller så mange leksjoner som du trenger.

Alle lærere er kvalifiserte EFL-lærere som jobber med EJO. I tillegg til undervisningstiden, vil studentene også motta flere oppgaver å fullføre. Alle deltakerne mottar et certifikat etter vellykket gjennomføring av kurset. Leksjoner vil bli gjennomført ved hjelp av zoom eller en lignende plattform.


Hvorfor velge oss?

Å velge det mest egnede språkkurset er virkelig viktig fordi det handler om å investere for fremtiden. Enten du leter etter et undervist online-kurs eller en kurspakke som kun er online og selvstudium for deg selv, et familiemedlem eller en av dine ansatte, er vi sikre på at svaret er å lære engelsk hos oss!

106992_106948_Smiley.jpg

Steder

  • Alton

    Alton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Spørsmål