Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Introduksjon

European Institute of Management ser for seg et adaptivt læringssystem som perfekt utnytter de teknologiske fremskrittene i det 21. st århundre, og gir tilgang til fleksible, statlig akkrediterte kvalitets høyere utdanningsprogrammer for travle og stedsbegrensede fagfolk.

Vi er et lærings- og forskningsfellesskap bestående av fagfolk og akademikere som har som mål å levere essensiell kunnskap og innpode relevante ferdigheter til fagfolk over hele verden, med mål om å øke individuelle sjanser for suksess og finne kort- og langsiktige løsninger for deres organisasjoner. . Å få våre grader, vitnemål, sertifikater og priser akkreditert av myndighetene øker også vårt konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet.

Gjennom skreddersydde høyere utdanningsprogrammer lærer studentene å utvikle sine ferdigheter og utvikle sine kompetanser for å møte de stadig skiftende behovene og forventningene i det moderne bedrifts- og forretningslandskapet.

Vi fokuserer på å styrke kompetanser som dekker akademiske og metodiske ferdigheter samt sosial og personlig utvikling for å øke konkurranseevnen i nåværende og fremtidig arbeidsmarked.

Med EIMs regjeringsakkrediterte programmer kan fagfolk ta et MBA-diplom, bli doktor i filosofi eller bli doktor i bedriftsadministrasjon gjennom ansikt-til-ansikt nettbasert utdanning fra et internasjonalt fakultetsteam av professorer og trenere med mer enn 10 års erfaring. profesjonell erfaring. Vi bruker personlig tilpassede, elevsentrerte og svært interaktive didaktiske metoder, og integrerer nettbaserte læringsteknologier og teknikker for å kontinuerlig forbedre læringsopplevelsene til elevene. Vi gjør det mye mer praktisk og mulig for de fleste profesjonelle å få en doktorgrad, DBA eller andre grader.

Syn

Gir tilgang til fleksible statlige akkrediterte kvalitetsprogrammer for høyere utdanning gjennom nettbaserte læringsplattformer og teknologiforbedrede læringsmetoder

Hva er vår læringstilnærming?

EIM tilbyr et 100 % nettbasert læringsmiljø og bruker en svært interaktiv læringsmetode basert på Oxbridge tutorial læringsmetode.

EIM Akkrediteringer

Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) lisensierer EIM og det samme er hele programmet. Malta er en del av European Higher Education Area (EHEA) og Transnational Qualifications Framework (Commonwealth).

EIM Medlemskap

Som verdens største forretningsutdanningsallianse forbinder AACSB International—The Association to Advance Collegiate Schools of Business lærere, studenter og bedrifter for å oppnå et felles mål: å skape neste generasjon med gode ledere. Synonymt med de høyeste standardene for fortreffelighet siden 1916, tilbyr AACSB kvalitetssikring, forretningsutdanningsintelligens og faglig utviklingstjenester til over 1500 medlemsorganisasjoner og mer enn 785 akkrediterte handelshøyskoler over hele verden.

.

Opptak

Doktorgrader (DBA og PhD i ledelse)

Kandidater som ønsker å delta på et av våre doktorgradskurs velges ut på grunnlag av følgende kriterier

 • MQF/EQF Nivå 7 kvalifisering eller mastergrad
 • MQF/EQF Nivå 6 kvalifikasjon eller bachelorgrad (for PhD)
 • Minimum 5 års yrkeserfaring (for DBA)
 • Beherske arbeidsnivå i engelsk i å forstå og snakke, lese og skrive
 • Grunnleggende digitale kompetanser for å jobbe med institusjonenes digitale læringsplattform
 • Utmerket personlig motivasjon
 • Utmerket teamarbeid
 • Søkere som ikke oppfyller angitte krav kan be om en anerkjennelse av realkompetanse

Postgraduate grader (Master's degrees, PGCerts, PGDipl)

Studenter kan delta i våre mastergradskurs, postgraduate sertifikater og diplomer samt tildelingskurs på grunnlag av følgende kriterier

 • EQF Nivå 6 kvalifikasjoner Bachelorprogram
 • Minimum 1 års yrkeserfaring
 • Beherske arbeidsnivå i engelsk i å forstå og snakke, lese og skrive
 • Grunnleggende digitale kompetanser for å jobbe med institusjonenes digitale læringsplattform
 • Utmerket personlig motivasjon
 • Utmerket teamarbeid
 • Søkere som ikke overholder angitte krav kan be om EIM for en anerkjennelse av realkompetanse

 

Akkrediteringer

AACSB-akkreditert

Studentuttalelser

Steder

 • Valletta

  Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

  Spørsmål