Keystone logo
EHEI -  European Higher Education Institute MBA i digital virksomhet og digital markedsføring på nett - engelsk
EHEI - European Higher Education Institute

MBA i digital virksomhet og digital markedsføring på nett - engelsk

Online Malta

18 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3 500

Fjernundervisning

Introduksjon

Akkreditert av Malta Further & Higher Education Authority (MFHEA)

Siden opptredenen og den påfølgende utviklingen av digitale teknologier, har mange variabler endret virksomhetens natur og hvordan markedene fungerer. Digitale ferdigheter blir kritiske for forretningssuksess, og e-business har utvidet muligheter, fremmer smidighet og reaksjonsevne for å endre markedsdynamikken og forbedre effektiviteten og kundeopplevelsen.

MBA i e-business og digital markedsføring er et intensivt program som forbereder studentene til å møte forretningsutfordringer og håndtere avanserte teknikker innen ledelse og ledelse, online business, strategisk markedsføring og digital transformasjon.

Masteren er designet for personer som ønsker å operere effektivt i e-business-miljøet og for å administrere eller lede enten transformasjonen av eksisterende forretningsprosesser eller opprettelsen av ny e-business-aktivitet. Gjennom programmet vil studentene utvikle kunnskapen og ferdighetene som trengs for å styre den strategiske utviklingen av e-business-organisasjoner og for å analysere og vurdere virksomhetens økosystemer og organisasjonskulturer og atferd. De forskjellige mastermodulene med fokus på forretningsinnovasjon, global økonomi, digital markedsføring og digital transformasjon gir studentene en gründertankegang til å starte sin egen nettvirksomhet, bli med i et eksisterende selskap eller utvikle nye måter å utvide virksomheten sin på nett.

Nettbasert utdanning som passer dine behov

Vår nettbaserte utdanningsmodell gir deg friheten til å fullføre klasser etter timeplanen din og skape en læringsopplevelse som passer dine behov, med tilgang til fakultetet og rådgivere som vil støtte deg gjennom hele masterstudiet. Alle modulene vil bli undervist online gjennom et interaktivt virtuelt læringsmiljø hvor du kan få tilgang til synkrone og asynkrone forelesninger og prosjektbaserte aktiviteter og laboratorieaktiviteter. Live interaktive økter og webinarer vil bli organisert av professoren for å utdype relevante emner, presentere case-studier og organisere praktiske aktiviteter. Modulen inkluderer også ulike diskusjonsfora som lar studentene lage og behandle informasjon, øve på kritisk tenkning og samarbeide og samhandle samtidig eller asynkront i det nettbaserte læringsmiljøet.

Tilpasset assistanse fra fakultetet og akademiske rådgivere vil bli gitt til studentene gjennom hele den akademiske reisen for å forbedre akademisk suksess og resultater.

  • 100% på nettet
  • Heltid og deltid
  • 90 studiepoeng / 2.250 timer undervisning
  • Nivå 7 Eqf European Qualification Framework
  • Undervisningsspråk Engelsk
  • Undervisningskostnad € 3.500

Opptak

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål