Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Introduksjon

European Higher Education Institute er en videreutdanningsinstitusjon som tilbyr høykvalitets online doktorgrads- og masterprogrammer som forbereder studentene på en vellykket karriere i den fremvoksende økonomien. Vårt oppdrag er å fremme akademisk dyktighet og studentprestasjoner gjennom en transformativ og tilgjengelig utdanningsopplevelse med sterkt fokus på innovasjon, teknologi og kreativitet. Akkreditert av MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, med lisensnummer 2023-05, vedtar institusjonen et strengt, inkluderende og tilgjengelig utdanningssystem inspirert av prinsippene og kvalitetsstandardene satt av EHEA - European Higher Education Area.

Vi forbereder ansvarlige ledere til å transformere Business and Society

Vårt hovedmål er å utvikle morgendagens globale ledere, ved å tilby et støttende nettbasert utdanningsmiljø som fremmer individuelle talenter og potensial, omfavner ulike perspektiver og fremmer kritisk tenkning og problemløsningsevner.

Nettbaserte mastergrader av høy kvalitet tilgjengelig for et globalt publikum

EHEI-masterprogrammene lar studenter med ulik bakgrunn og aldre få en akkreditert grad ved å studere når som helst og fra hvor som helst, takket være støtten fra fremragende professorer og anerkjente industriledere. Våre mastergrader er designet for å svare på den nye etterspørselen i arbeidsmarkedet gjennom en nyskapende læreplan av høy kvalitet tilgjengelig i et praktisk og fleksibelt format.

Institusjonens nettbaserte utdanningsmodell gir studentene mange fordeler som muligheten til å sette sitt eget læringstempo, å balansere arbeid og studier, og å få tilpasset oppmøte basert på individuelle krav og evnenivå. Takket være ulike teknologiske verktøy kan studentene forbedre karrieren og opprettholde sin faglige kant mens de utveksler kunnskap og erfaring med jevnaldrende og lærere i et flerkulturelt samfunn.

 • Internasjonalt akkreditert
 • Engasjerende og interaktive nettkurs
 • Fleksibel og personlig læring
 • Eksamen og vurdering på nett
 • Økonomisk støtte og stipend

akkreditering

European Higher Education Institute er en videreutdanningsinstitusjon som tilbyr høykvalitets online doktorgrads- og masterprogrammer som forbereder studentene på en vellykket karriere i den fremvoksende økonomien. Vårt oppdrag er å fremme akademisk dyktighet og studentprestasjoner gjennom en transformativ og tilgjengelig utdanningsopplevelse med sterkt fokus på innovasjon, teknologi og kreativitet.

Akkreditert av MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, med lisensnummer 2023-05, vedtar institusjonen et strengt, inkluderende og tilgjengelig utdanningssystem inspirert av prinsippene og kvalitetsstandardene satt av EHEA - European Higher Education Area.

Online programmer

EHEIs nettbaserte programmer lar studenter med ulik bakgrunn og aldre få en akkreditert grad ved å studere når som helst og fra hvor som helst, takket være støtten fra fremragende professorer og anerkjente industriledere. Våre mastergrader er designet for å svare på den nye etterspørselen i arbeidsmarkedet gjennom en nyskapende læreplan av høy kvalitet tilgjengelig i et praktisk og fleksibelt format.

Institusjonens utdanningsmodell gir studenter i ulike aldre mange fordeler som muligheten til å fortsette i jobben mens de forfølger akademisk legitimasjon, for å komme videre i karrieren, og å samhandle og utveksle kunnskap og erfaring med jevnaldrende og lærere i et flerkulturelt samfunn.

Institusjonelle mål

Institusjonens oppdrag og mål er inspirert av prinsippet om kvalitetssikring og av et løpende evalueringssystem rettet mot å vurdere og undervisningseffektivitet gjennom studentenes tilfredshet, resultater, prestasjoner og plassering.

Hovedinstitusjonens mål er

 • Å tilby profesjonelle studier av høy kvalitet som er designet for å ta hensyn til de nye kravene til arbeidsmarkedene
 • Å bygge opp et fellesskap og berike studentenes liv ved å fremme pedagogisk og faglig vekst
 • Å oppmuntre til studentsentrert læring på alle nivåer, støttet av teknologiske ressurser og veiledet av kvalifisert fakultet og ansatte
 • Å gi en fremragende pedagogisk erfaring gjennom faglige og administrative støttetjenester
 • Å fremme samarbeid og forskningsdeling mellom andre institusjoner med samme mål

Opptak

Hvordan søke

 • Planlegg en orienteringssamtale.
 • Fyll ut det elektroniske søknadsskjemaet og send inn dokumentene dine.
 • Sjekk og velg stipendene og betalingsalternativene.
 • Motta det offisielle svaret fra opptakskomiteen på e-post.
 • Fyll ut påmeldingsdokumentene og start studiene.

Motta en dedikert orientering

Vår opptaksavdeling støtter potensielle studenter og søkere for å få grundig informasjon om programmene våre, opptakskravene, søknads- og påmeldingsprosessen og økonomisk støtte og stipend.

Med et team av profesjonelle opptaksrådgivere er vi i stand til å svare på hver enkelt elevs spesifikke spørsmål og gi all informasjonen du trenger.

Avtal en samtale

Velg en 15-minutters tidsluke* innen de neste to ukene for ditt valg av telefon eller WhatsApp lyd-/videosamtale.

Hvis alle plasser er fylt opp, åpner vi nye plasser hver uke, så fortsett å sjekke tilbake! Du vil bli kontaktet med møtedetaljer, inkludert hvordan du blir med på møtet ditt, når du har registrert deg. Vi ser frem til å møte deg snart!

Opptaksprosess

For å bli tatt opp til en mastergrad ved European Higher Education Institute, må studentene ha en bachelorgrad og et mellomnivå på engelsk sertifisert av en engelsk skole eller gjennom en intern engelsktest og intervju som skal administreres av institusjonen.

Studentene må også fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet som er en del av opptaksprosessen. Påmeldingsskjemaet inneholder spesifikke spørsmål knyttet til søkerens tidligere akademiske og faglige bakgrunn, merittanerkjennelse og andre faglige sertifikater eller kvalifikasjoner.

For å fremme integrering og likestilling blant studentpopulasjonen, diskriminerer ikke institusjonen på grunn av funksjonshemming i opptakstilgangen til eller driften av sine programmer og aktiviteter. Institusjonen tilbyr forskjellige stipendmuligheter hvert år til kvalifiserte og talentfulle studenter. Alle tilgjengelige stipendalternativer er inkludert i påmeldingsskjemaet. Studenter som er interessert i å søke om stipend, må fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet og angi i stipenddelen hva slags stipend de er interessert i. Kravene til hvert stipend er angitt i stipenddelen av påmeldingsskjemaet.

Innmeldingsskjema

Søknaden må inneholde et følgebrev og følgende dokumenter som vil bli lastet opp i den spesifikke delen av påmeldingsskjemaet:

 • Bachelorgrad eller karakterutskrifter
 • Middels engelsk nivå test
 • Innmeldingsskjema
 • Ytterligere studentbevis, merittanerkjennelse eller kvalifikasjoner (hvis aktuelt)

Alle søknadene vil bli vurdert av opptaksdirektøren under hensyntagen til bachelorgradskarakteren og studentens faglige og akademiske erfaring. Antall studenter som kan tas opp til et program vil bli fastsatt av institusjonen basert på antall professorer og veiledere og på hvilke støttetjenester som må aktiveres gjennom programmet. Basert på antall studenter som kan tas opp til et program, vil det bli prioritert studenter med høyeste karakter i sin bachelorgrad eller med fremragende akademisk eller yrkeserfaring. For å fremme integrering og likestilling blant studentpopulasjonen, diskriminerer ikke institusjonen på grunn av funksjonshemming ved opptak og drift av sine programmer og aktiviteter.

Steder

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

Spørsmål