Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Introduksjon

EDHEC Business School: utforming av nettbasert utdanning

Med ambisjonen om å forbedre sin digitale utvikling, har EDHEC Business School opprettet EDHEC Online, en 100 % online digital plattform. Med ønsket om å møte etterspørselen etter fleksibilitet fra fagfolk og fremtidige ledere, er EDHEC Online hovedsakelig rettet mot aktive fagfolk som ønsker å tilegne seg nye ferdigheter for å øke sin profesjonelle karriere gjennom diplomopplæring på høyt nivå, tilgjengelig hvor som helst, når som helst.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Et komplett utvalg av nettkurs

Fra de spesialiserte Bachelor of Science-programmene til executive- og Master of Science-programmene, er EDHEC Online basert på en ny måte å lære på, og tilbyr diplom- og sertifiseringskurs i ledelse på alle spørsmål knyttet til nye forretningsutfordringer. Opplæringsprogrammene er gitt av EDHEC Business School-professorer og bedriftseksperter som bringer sin ekspertise og kunnskap.

En plattform for fortreffelighet

EDHEC Business School er en av grunnleggerne av International Future of Management Education (FOME) i samarbeid med Imperial College London og flere andre prestisjetunge handelshøyskoler og universiteter i verdensklasse. Målet med denne alliansen er å revolusjonere fjernundervisningsdiplomer ved å kombinere teknologisk og pedagogisk kunnskap.

I tillegg beriker flere partnerskap eller avtaler med nøkkelaktører i EdTech-verden læringsopplevelsen som tilbys av EDHEC Online.

Ett mål: å berike læringsopplevelsen

EDHEC Online lar EDHEC Business School gi tilgang til sitt enestående innhold til så mange studenter som mulig, drevet av betydelige digitale innovasjoner. EDHEC Online har utviklet et "lokal e-læring"-system, basert på 4 pilarer og fokusert på studenten:

 • En dedikert støtte fra EDHEC-professorer gjennom vanlige individuelle og gruppeveiledningsøkter,
 • Priviligerte interaksjoner med EDHEC-professorer og akademiske mentorer under ukentlige møter i virtuelle klasserom og på nettcampus,
 • Nye teknologier for skreddersydd læring (videoer, spørrekonkurranser, mobil læring, elektroniske evalueringer, etc.)
 • Innovative læringsopplevelser enten personlig eller eksternt (teambuilding, seminarer, forretningsspill, etc.)

"Ved å lage EDHEC Online, posisjonerer EDHEC Business School seg i forkant av morgendagens multi-campus-modell. Vi tilbyr dermed våre studenter flere muligheter for diplomkurs på et høyt nivå av akademisk og teknologisk fortreffelighet for å lykkes i en verden i rask endring"

Benoit ARNAUD, dekan for programmer og direktør for EDHEC Online

Campus funksjoner

EDHEC ble grunnlagt av gründere som var fast bestemt på å utdanne og pleie neste generasjon bedriftsledere. Mer enn et århundre senere fortsetter EDHECs gradsprogrammer å rangere blant de beste i Europa (Financial Times-rangeringer).

Internasjonalt akkrediterte og høyt rangerte programmer

Takket være sin trippel akkreditering (EQUIS, AACSB og AMBA), er EDHEC Business School en av de beste handelshøyskolene i Frankrike og i utlandet. Å tilhøre den nære kretsen av tredelte akkrediterte institusjoner er en garanti for akademisk dyktighet og internasjonalisering av kurs.

Dette søket etter unntak er anerkjent i nasjonale og internasjonale rangeringer. Ansett som en av de beste handelshøyskolene i Frankrike, fortsetter dens verdensomspennende innflytelse å utvikle seg. Rangert blant de 7 beste europeiske handelshøyskolene i 2022 av Financial Times, bekrefter EDHEC Business School stadig fortreffelighet og ekspertise til sine treningsprogrammer. Ledelsen har etablert seg på verdensscenen takket være engasjementet fra professorene, partnerne og studentene som bidrar til EDHECs prestisje, langt utenfor skolens vegger.

Vår internasjonale rangering

 • #5 Master i finans, Financial Times, 2021
 • #2 Executive MBA i Frankrike, The Economist, 2020
 • #9 Master in Management (MiM)-programmer, Financial Times, 2021
 • #7 Business School in Europe, Financial Times, 2022

Et kosmopolitisk økosystem

Ved EDHEC Business School møtes, samarbeider og utvikler studenter fra svært ulike bakgrunner:

 • 8 600 studenter meldte seg på tradisjonelle høyere utdanningsprogrammer, hvorav 35 % er internasjonale
 • 245 utvekslings- og dobbelgradsavtaler med verdens ledende akademiske institusjoner
 • Et nettverk med rundt 50 000 kandidater i 130 land

En innovativ tilnærming til nettbasert læring

Som en av grunnleggerne av den internasjonale alliansen Future of Management Education (FOME) , jobber EDHEC med noen av de beste handelshøyskolene i verden for å revolusjonere fjernundervisning . Hvordan fungerer FOME? Medlemmer av nettverket kombinerer pedagogiske og digitale undervisningsressurser for å bringe ny forskning og kunnskap til enda flere studenter over hele verden.

Dette betyr at læringsmulighetene dine er virkelig ubegrensede. Dette betyr at det ikke er noe som holder deg tilbake fra å utvide kunnskapen din og tilegne deg nye forretnings- og lederferdigheter.

Hvem er medlemmene i FOME?

Hvert av FOME-medlemmene har med seg sitt eget sett med forretnings-, ledelses- og finansekspertise, samt sitt eget team av fageksperter og forskere. Alternativene for kurs og læring er uendelige, og du får alt gjennom EDHEC Online.

FOME-medlemmer mener at digital læring bør ha samme innvirkning som ansikt-til-ansikt læring, og derfor fokuserer de på å bare bringe til markedet de læringsteknologiene som vil inspirere studentene til å virkelig transformere seg selv og organisasjonene sine.

EDHEC Alumni-nettverk for fjernundervisning

Våre 54 000 EDHEC-alumner jobber i mer enn 4500 forskjellige selskaper og bor i 130 forskjellige land , men de samles fortsatt ofte for å mimre om tiden sin på EDHEC og deres karrierer, familier og liv siden eksamen. I løpet av et gitt år møtes EDHEC-alumni i restauranter, klubber, styrerom og private hjem for 550 arrangementer i året .

Disse anledningene gir tid til å koble sammen ulike generasjoner av EDHEC-kandidater og til å bygge sterke relasjoner mellom alumner med ulik kulturell bakgrunn. Mange alumner legger ut åpninger gjennom EDHECs karrieresenter online jobbforum fordi de ønsker å jobbe med andre EDHEC-alumner – båndet er så sterkt!

Et alumninettverk tilgjengelig for nettstudenter

Nettstudenter som er påmeldt studieprogrammer drar også nytte av EDHECs omfattende alumninettverk. Skoleambassadører er stasjonert rundt om i verden og arrangerer jevnlig sosiale og profesjonelle arrangementer.

Et utvalg av alumni-arrangementer inkluderer:

 • det årlige EDHEC Rendez-Vous,
 • Ambassadørens dag,
 • velkomstfester for nye studenter,
 • og Alumni Campus Day.

Nettstudenter kan også få tilgang til EDHEC-alumninettverket for å finne mentorer og studiekompiser hvis de støter på problemer med et spesifikt emne.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

  Steder

  • Lille

   Lille, Frankrike

   Chat with students

   Spørsmål