Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Introduksjon

Koble til fremtiden din

EDHEC tilbyr innovative nettkurs og gradsprogrammer som oppfyller de høyeste akademiske standardene og tiltrekker seg en global tilhengerskare av tenkere og prestere.

EDHEC Business School er en pioner innen nettbasert utdanning, og har som mål å styrke sitt innovative opplæringstilbud ved å akselerere den digitale utviklingen og utvide omfanget og virkningen av undervisningen til et globalt publikum.

EDHEC: shaping Online education

Med ambisjonen om å forbedre sin digitale utvikling, har EDHEC Business School opprettet EDHEC Online, en 100 % online digital plattform. Med ønsket om å møte etterspørselen etter fleksibilitet fra fagfolk og fremtidige ledere, er EDHEC Online hovedsakelig rettet mot aktive fagfolk som ønsker å tilegne seg nye ferdigheter for å øke sin profesjonelle karriere gjennom diplomopplæring på høyt nivå, tilgjengelig hvor som helst, når som helst.

Et komplett utvalg av nettkurs

Fra den spesialiserte bachelorgraden til Executive- og MBA-kurs, er EDHEC Online basert på en ny måte å lære på, og tilbyr diplom- og sertifiseringskurs i ledelse på alle spørsmål knyttet til nye forretningsutfordringer. Opplæringsprogrammene er levert av EDHEC Business School-professorer og bedriftseksperter som bringer sin ekspertise og kunnskap.

En plattform for fortreffelighet

EDHEC Business School er en av grunnleggerne av den internasjonale Future of Management Education (FOME) i samarbeid med Imperial College London og 5 andre prestisjetunge Business Schools og universiteter i verdensklasse. Målet med denne alliansen er å revolusjonere fjernundervisningsdiplomer ved å kombinere teknologisk og pedagogisk kunnskap.

I tillegg beriker flere partnerskap eller avtaler med nøkkelaktører i EdTech-verden læringsopplevelsen som tilbys av EDHEC Online.

Ved å lage EDHEC Online, posisjonerer EDHEC Business School seg i forkant av morgendagens multi-campus-modell. Vi tilbyr dermed våre studenter flere muligheter for diplomkurs på et høyt nivå av akademisk og teknologisk fortreffelighet for å lykkes i en verden i rask endring.
Benoit ARNAUD, assisterende dekan, direktør for EDHEC Online

Ett mål: å berike læringsopplevelsen

EDHEC Online lar EDHEC Business School gi tilgang til sitt enestående innhold til så mange studenter som mulig, drevet av betydelige digitale innovasjoner. EDHEC Online har utviklet et "lokal e-læring"-system, basert på 4 pilarer og fokusert på studenten:

  • Dedikert støtte fra EDHEC-professorer gjennom 2 individuelle og gruppeveiledningsøkter per måned,
  • Priviligerte interaksjoner med EDHEC-professorer og akademiske mentorer under ukentlige møter i virtuelle klasserom og på nettcampus,
  • Nye teknologier for skreddersydd læring (videoer, spørrekonkurranser, mobil læring, elektroniske evalueringer, etc.)
  • Innovative læringsopplevelser enten personlig eller eksternt (teambygging, seminarer, forretningsspill, etc.)

EDHEC Business School: opplæring av morgendagens ledere

Én ambisjon: gjøre en innvirkning

Siden opprettelsen i 1906 av gründere, har EDHEC Business School steget til de høyeste internasjonale standardene takket være sin innovative og unike pedagogiske tilnærming.

Basert på kulturen "Building people to build a business" og "Learning by doing", er pedagogikken forpliktet til å gjenoppfinne den pedagogiske opplevelsen rundt studenter ved å tilby dem en bred portefølje av opplæring på høyt nivå. Fra Bachelorgraden (International BBA) til Ph.D. innen finans og alle kurs på masternivå i grunn- og etterutdanning, trener EDHEC morgendagens ledere til å forstå kompleksiteten i næringslivet og ha en positiv innvirkning på næringslivet og samfunnet som helhet.

EDHEC overalt: 5 internasjonale campus og 1 online

Gjennom sine fem campus: Lille, Nice, London, London, Paris, Singapore og nettcampusen, er EDHEC en av de tjue beste handelshøyskolene i Europa. Nasjonalt og internasjonalt kjent, har EDHEC et solid rykte for fremragende forskning og innovasjon. EDHEC fungerer som et genuint laboratorium for ideer og bringer innovative løsninger som er høyt verdsatt og omfavnet av bedrifter.

Vårt yrke er å møte læringskravene til våre studenter og partnere, både nasjonalt og internasjonalt. Gjennom innovative og tverrfaglige opplæringsprogrammer, engasjementet og ekspertisen til våre foredragsholdere og et sterkt nettverk, har vi som mål å bidra til den personlige og profesjonelle veksten til våre studenter.
Emmanuel METAIS, dekan EDHEC Business School

Rangeringer: internasjonal anerkjennelse

På bare noen få år har en eksepsjonell vekstdynamikk drevet EDHEC Business School til de høyeste internasjonale standarder, med akademisk ekspertise og verdenskjente sentre for fortreffelighet.

Akkrediteringer

Steder

  • Lille, Frankrike

Spørsmål