Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Introduksjon

EDHEC Business School: utforming av nettbasert utdanning

Med ambisjonen om å forbedre sin digitale utvikling, har EDHEC Business School opprettet EDHEC Online, en 100 % online digital plattform. Med ønsket om å møte etterspørselen etter fleksibilitet fra fagfolk og fremtidige ledere, er EDHEC Online hovedsakelig rettet mot aktive fagfolk som ønsker å tilegne seg nye ferdigheter for å øke sin profesjonelle karriere gjennom diplomopplæring på høyt nivå, tilgjengelig hvor som helst, når som helst.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Et komplett utvalg av nettkurs

Fra de spesialiserte Bachelor of Science-programmene til executive- og Master of Science-programmene, er EDHEC Online basert på en ny måte å lære på, og tilbyr diplom- og sertifiseringskurs i ledelse på alle spørsmål knyttet til nye forretningsutfordringer. Opplæringsprogrammene er gitt av EDHEC Business School-professorer og bedriftseksperter som bringer sin ekspertise og kunnskap.

En plattform for fortreffelighet

EDHEC Business School er en av grunnleggerne av International Future of Management Education (FOME) i samarbeid med Imperial College London og flere andre prestisjetunge handelshøyskoler og universiteter i verdensklasse. Målet med denne alliansen er å revolusjonere fjernundervisningsdiplomer ved å kombinere teknologisk og pedagogisk kunnskap.

I tillegg beriker flere partnerskap eller avtaler med nøkkelaktører i EdTech-verden læringsopplevelsen som tilbys av EDHEC Online.

Ett mål: å berike læringsopplevelsen

EDHEC Online lar EDHEC Business School gi tilgang til sitt enestående innhold til så mange studenter som mulig, drevet av betydelige digitale innovasjoner. EDHEC Online har utviklet et "lokal e-læring"-system, basert på 4 pilarer og fokusert på studenten:

 • En dedikert støtte fra EDHEC-professorer gjennom vanlige individuelle og gruppeveiledningsøkter,
 • Priviligerte interaksjoner med EDHEC-professorer og akademiske mentorer under ukentlige møter i virtuelle klasserom og på nettcampus,
 • Nye teknologier for skreddersydd læring (videoer, spørrekonkurranser, mobil læring, elektroniske evalueringer, etc.)
 • Innovative læringsopplevelser enten personlig eller eksternt (teambuilding, seminarer, forretningsspill, etc.)

"Ved å lage EDHEC Online, posisjonerer EDHEC Business School seg i forkant av morgendagens multi-campus-modell. Vi tilbyr dermed våre studenter flere muligheter for diplomkurs på et høyt nivå av akademisk og teknologisk fortreffelighet for å lykkes i en verden i rask endring"

Benoit ARNAUD, dekan for programmer og direktør for EDHEC Online

Campus funksjoner

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

  Steder

  Steder
  • Lille

   Lille, Frankrike

   Spørsmål