Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Introduksjon

Om English State University of New York at Fredonia

Hvert år hjelper vi elever fra over 140 land med å nå sine språkmål og realisere drømmene sine ved våre fantastiske engelske skoler over hele verden.

Fordelene med utdanning på campus

I dag vil vi gjerne dele et av sommerhøydepunktene våre: åpningen av ECs første skole på campus ved State University of New York (SUNY) Fredonia.

Vet du hva som gjør det å bo og lære på campus til en så spennende og nyttig opplevelse? Vi kan fortelle deg alt om det!

Hvorfor EC On-Campus?

Vi ønsker å gi studentene våre den autentiske muligheten til å bli fullstendig fordypet, både akademisk og sosialt, i en helamerikansk livsstil på universitetsområdet, samtidig som de hever språknivået deres.

To utmerkede akademiske fordeler med EC-opplevelsen på campus er full forberedelse for høyere utdanning og en direkte vei inn i hele det amerikanske universitetssystemet. Når du først er en del av State University of New York-nettverket, kan du være trygg på jevne overføringsprosesser mellom andre toppuniversiteter, takket være overføringsveier og full kredittoverføring!

En slik mulighet gir også personlig vekst, sammen med sjansen til å utvikle dine sosiale ferdigheter. Å bo og lære på campus gir studentene den rette muligheten til å møte og omgås hverandre. Du vil se friske ansikter og få nye venner i klassen, over lunsj i kantinen, på en sosial aktivitet organisert av universitetet, eller i campusboligen mens du bærer klærne til vaskerommet!

Tilbake i klasserommet vil alle samtaler og akademiske diskusjoner med andre internasjonale EC-studenter på campus vise seg å være en interessant læringsopplevelse, og det vil også være den perfekte sjansen for deg til å få taletrening, samt forbedre dine offentlige presentasjonsferdigheter . Du vil også ha muligheten til å forberede deg på livet på universitetet med det unike kurset Engelsk for akademiske formål, som vil hjelpe deg å nå dine akademiske mål og gå inn på universitetet med selvtillit og dyktighet.

Steder

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Spørsmål